Nainggolan

fuck this fucking shit

zrušte ty posrané repre už

Repre je cest pre kazdeho hraca, je blbost rusit to.

S radjom sa to uz chvilku tahalo a teraz to vybichlo. Hadam sa da coskoro do kupy, aapon si oddychne chvilku.

Tož na Viole zářil, nevypadal nějak načatě... Právěže jsem měl pocit, že je konečně 100 % fit. I kvůli tomu fantastickému výkonu a vzrůstající formě mě to sere. Snad se to nebude protahovat a bude rychle zas OK. ;-)

Tak Ninja nejede na MS. Sezóna nejlepší rozhodně nebyla, ale Witsel? Chadli? Januzaj? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tupá hlava, ten Martinez, to svět neviděl.

No, aspoň se nám nezraní a odpočne si.

takovej novej mexes
taky se oblíká jak cirkusák, má kéry a "Řím je jeho repre", protože ho trenér v repre nechce

Podľa mňa je Radja problémový typ, ktoré Martinez nemá rád. Navyše túto sezónu neurobil pre nomináciu nič moc.

Sushi napsal:
takovej novej mexes
taky se oblíká jak cirkusák, má kéry a "Řím je jeho repre", protože ho trenér v repre nechce

To srovnani s Mexesem me taky hned napadlo.

Je mi ho lito, s nim v sestave bych Belgii fandil, ale fakt je, ze se k tomu docela schylovalo a prislo mi, ze to s nim ten trener jeste docela zkousel a nechoval se jak ten pamrd Domenech k Philouovi, blahe pameti...

inac Radja je presne ten hrac, ktoreho chces mat v time na majstrovstvach sveta, ked chces medailu.
samozrejme hrozia veci typu, ze si niekde v ruskom bare da nejake lajny kokainu a neprejde dopingovymi skuskami a podobne.
ale vo velkom zapase MS, ktory chces vyhrat, ho chces mat na ihrisku.

dobre pre Rim.