Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat)

Sushi napsal:
oproti ranierimu jedno velký plus: probudil Tottiho. jen ranieri dokázal dostat Frančeho do stavu, v jakým byl... g=nius

to je mi vcelku u zadku. trener ma zobudit tym, nie jednotlivca. a ked sme pri tom, tak ho podla mna zobudil asi tak, ze po nom nevyzaduje, ziadne specialne ulohy. coz je vlastne blbe.

danko10 napsal:
Sushi napsal:
oproti ranierimu jedno velký plus: probudil Tottiho. jen ranieri dokázal dostat Frančeho do stavu, v jakým byl... g=nius

to je mi vcelku u zadku. trener ma zobudit tym, nie jednotlivca. a ked sme pri tom, tak ho podla mna zobudil asi tak, ze po nom nevyzaduje, ziadne specialne ulohy. coz je vlastne blbe.

to je možný, všechno. neboli to, že montella s týmem neudělal nic a Tottimu dal volnost. pokud mi tohle ale přinese góly a body, oproti ranierimu to je pokrok.. nebo byl, respektive, když už máme po sezoně...

já prostě ještě dneska nechápu, jak se rnierimu podařilo anulovat (nebo spíš velmi omezit) Tottiho. to se nepovedlo velkejm obráncům a defenzivním halvům v minulejch 20 letech...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ranieri dostal do sraček Juventus, že se z toho nemůže vzpamatovat doteď a vzápětí nás. Ten by odrovnal i Platiniho.

V tyhle sezone IMHO padalo zhruba stejne golu za Ranieriho i Montelly, za Ranieriho se trefovali vsichni utocnici a hlavne Borriello, za Montelly se trefoval vyhradne Totti. Nic proti postupovani v historicky tabulce, ale tohle je krok o 5 let z5. Ranieri se netajil tim, ze chce zmensit zavislost tymu na nekterych individualitach (Totti, Pizarro), ale prave tihle hraci ho IMHO sundali.

At si pise kdo chce co chce, mam Ranieriho porad rad, nazory typy "privedl Rim do sracek" jsou pro me fakt docela bullshit, s Juve uhral taky maximum, na co ten kadr mel. Jasne, neni to vitez a tahne se to s nim jako stigma, ale Rim do sracek fakt neprivedl.

90210, máš svůj názor a nebudu ti ho brát.

Fakta jsou taková, že od sezony, kdy u nás hořel Völler, Del Neri a spol., jsme ve větších sračkách nebyli, než do jakých nás Ranieri dostal.

O tomtéž si popovídej s jakýmkoli fandou Juventusu.

Montella nás z těch sraček "jenom" nevytáhl, ale rozhodně nás do nich nedostal on.

Jak mohol Ranieri dostať do sračiek Juventus , ked skončil po Serii B 3.ti respektive druhý dalsiu sezonu a ked tam prišli tí užasny treneri ako Ferrara , Del Neri s hviezdnym kadrom ale Diego(spomínate kde som písal , že sa v Juventuse uplne zakope 8) skončili tak , že by si ani v jednej nezahrali EL , nebyť Ríma ktorý to dotiahol do finale Coppy .

Inak som celkom rád , že Ranieri už nie je , ale to s tym Juventusom nesuhlasim , snad Rím prevezme niekto s torjice Ancelotti , Bielsa , Villas

Montella se prý již dohodl na smlouvě
Vincenzo Montella se přiblížil návratu na lavičku AS Řím, stále ještě trenér Catanie se prý s vedením Giallorossi dohodl na dvouletém kontraktu s ročním platem 3,6 milionu eur.

Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat a pak ho vyhodili a po španělský revoluci se zas vrací z catanie a bude to normálně kaučovat)

Sushi napsal:
Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat a pak ho vyhodili a po španělský revoluci se zas vrací z catanie a bude to normálně kaučovat)

cele zle...

Montella skončil v Catanii
Catania nakonec povolila a uvolnila trenéra Vincenza Montellu. Catania oznamuje, že se dohodla na ukončení spolupráce s trenérem Vincenzem Montellou," uvedl klub na svém webu. Bývalý útočník se nyní s největší pravděpodobností ujme kormidla Fiorentiny.

danko10 napsal:
90210 napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/montella-ukazal-jsem-ze-mohu-trenovat-rim-149153/

Se zblaznil, myslel jsem ze je soudnej a vi, ze s Rimem nedokazal vubec nic. Ok, vyhralo se nad Laziem, fajn. Ale dal je to blamaz v Lize mistru s Donetskem, nedostal se ani do finale poharu a liga se dohrala jen aby se nereklo. Podle me vubec nesplnil co se od nej cekalo a tym, kterej ma na vic, moc nenakopl.

presne. v podstate sa len zviezol. ziadny impulz k razantnemu finishu v lige. vysledky nevyrovnane jak pod ranierim, fotbal nadalej nepozeratelny.

chcem autoritu na lavicu - chcem bielsu, ten by sa nemusel s nikym srat, ani s tottim.

danko tu si trošku odporuješ stým čo si písal na euofotbale , nemyslíš ? :O

Gratulujem, odniekial si vyhrabal ROK A POL stary prispevok. :Ok:

Vypoveda to akurat tak o tom, ze si nebol schopny ani precitat si poriadne to vlakno, v ktorom sme dnes tuto zalezitost na EF rozoberali.

A len tak mimochodom, s tymito estebackymi praktikami zacal na EF vsadebolko lawyer Jajinek a po nom to prevzal Pinturicchio... No a teraz ty. Znovu gratulujem. Ide ti to cim dalej tym lepsie. :roll:

Carlo napsal:
danko10 napsal:
90210 napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/montella-ukazal-jsem-ze-mohu-trenovat-rim-149153/

Se zblaznil, myslel jsem ze je soudnej a vi, ze s Rimem nedokazal vubec nic. Ok, vyhralo se nad Laziem, fajn. Ale dal je to blamaz v Lize mistru s Donetskem, nedostal se ani do finale poharu a liga se dohrala jen aby se nereklo. Podle me vubec nesplnil co se od nej cekalo a tym, kterej ma na vic, moc nenakopl.

presne. v podstate sa len zviezol. ziadny impulz k razantnemu finishu v lige. vysledky nevyrovnane jak pod ranierim, fotbal nadalej nepozeratelny.

chcem autoritu na lavicu - chcem bielsu, ten by sa nemusel s nikym srat, ani s tottim.

danko tu si trošku odporuješ stým čo si písal na euofotbale , nemyslíš ? :O
Buď máš děsně super paměť, nebo žiješ tak nudnej život, že si škatulkuješ všechny naše příspěvky a pak je jednoho na nás všechny vytáhneš, aby si měl za každou cenu pravdu. Sorry Carlo, ale ty vole... :lol: :lol: :lol: To je jako normální prohledávat starý diskuze kvůli jednomu komentu? :lol: :lol: :lol:

Já to totiž vůbec nechápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: