Nesuhlasim.
Ty si sa nikdy na nic s odstupom casu nepozeral inak, alebo o co sa tu na mne furt pokusas? To mam jako trvat na tom, ze Cenzo nesmie do Rima, lebo som pred rokom a pol nieco take niekde napisal? Budeme ignorovat fakt, ze vtedy som pisal o Montellovi po prvej trenerskej skusenosti so seniorskym fotbalom a teraz je tu Montella, ktory podla mna takticky vyspel v provincnom klube? A vobec, ked uz mas tie vyhrabavacie chutky, skus si tu niekde najst tu polemiku, co sa viedla o treneroch. Vtedy som proste preferoval, aby si isiel osahat ligu niekam, kde nebude pod takym tlakom, ze na Rim proste este nema...
Zato ty suverenne vykreslis nejaku alternativnu historiu, ktora sa nikdy nestala, ale povazujes ju za hotovu vec. Ze Ericek by emigroval, Osvaldo s Destrom by sa po sezone predali, mali by sme o 5 bodov viac a co ja viem co este a podavas to ako argument, preco by nebol dobrym trenerom pre Rim. A zo mna sa tu snazis za kazdu cenu urobit kokota. Si chod honit ego na juventinoch. Ja nemam zaujem.