Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat)

Normalne sa mi večer nechcelo učiť , tak som si kukal čo ste písali o MOntellovi .....

skôr mi ide o to , jak som písal že Montella v Ríme nespravil nič prevratné , niečo podobné by spravil každý z nás a teraz si písal že to bolo vpodstate super ....

Carlo napsal:
Normalne sa mi večer nechcelo učiť , tak som si kukal čo ste písali o MOntellovi .....

skôr mi ide o to , jak som písal že Montella v Ríme nespravil nič prevratné , niečo podobné by spravil každý z nás a teraz si písal že to bolo vpodstate super ....

:roll: Chod si to tam cele, prosim ta, precitat este raz. Ale tesi ma, ze moja popularita dosiahla stadia, v ktorom niektori (asi poslabsi) z nas musia vynakladat detektivnu robotu aby sa ma pokusili zdiskreditovat. Moje internetove ego je vdaka tebe zas o kusok vyssie. :mrgreen:

A uz to prestan brat tak smrtelne vazne a osobne kurva.

danko10 napsal:

No to , že nečítam nič iné na EF len Montella , Montella ooo keby tu bol Montella ake by to bolo super , HOVNO by to bolo super , napísal som že ani za ten necely pol rok v Ríme nespravil nič prevratné , ty si napísal pred rokom to isté , ale teraz si mi tam napísal že spravil jedinu dobru vec , čo je podla mna blbosť , pretože ten tím bol silný jak prasa a on akurát "potopil" vtedy možno 2 najlepších hráčov Borriella s Menezom , a jediny komu sa darilo bol Totti , fajn ......

11.miesto s Cataniou tiež neni tak super , že by to malo byť niečo prevratné , pred nimi skončilo napríklad také Chievo ....

Nesuhlasim.

Ty si sa nikdy na nic s odstupom casu nepozeral inak, alebo o co sa tu na mne furt pokusas? To mam jako trvat na tom, ze Cenzo nesmie do Rima, lebo som pred rokom a pol nieco take niekde napisal? Budeme ignorovat fakt, ze vtedy som pisal o Montellovi po prvej trenerskej skusenosti so seniorskym fotbalom a teraz je tu Montella, ktory podla mna takticky vyspel v provincnom klube? A vobec, ked uz mas tie vyhrabavacie chutky, skus si tu niekde najst tu polemiku, co sa viedla o treneroch. Vtedy som proste preferoval, aby si isiel osahat ligu niekam, kde nebude pod takym tlakom, ze na Rim proste este nema...

Zato ty suverenne vykreslis nejaku alternativnu historiu, ktora sa nikdy nestala, ale povazujes ju za hotovu vec. Ze Ericek by emigroval, Osvaldo s Destrom by sa po sezone predali, mali by sme o 5 bodov viac a co ja viem co este a podavas to ako argument, preco by nebol dobrym trenerom pre Rim. A zo mna sa tu snazis za kazdu cenu urobit kokota. Si chod honit ego na juventinoch. Ja nemam zaujem.

Já z nikoho kokota nerobím , akurát tích dalsích co mi tam odpísali nepoznám a tiež mi prišlo trochu úsmevné ked som čítal že si s tým vpodstate trochu dosť odporuješ (nejedná sa o to že Montella vyspel , čo je OK) , išlo mi o to neustále že Montella by bol vhodnejší , ja tvrdím hovno , mozme povolat aj Eusebia Di Francesca , síce ho odvolali z Lecce , ale čo ....

petr král

česká fb page naše, tu jak děláme my (už ani nevím, kdo všechno), ne nelinky :mrgreen:

danko10 napsal:
A co robi?

asi jeho najvacsia perla je "Greco je skvelé krídlo" , v nedelu dal niečo také pred zápasom ako Castan v základe je výsmech a podobné perly

Sushi napsal:
petr král

česká fb page naše, tu jak děláme my (už ani nevím, kdo všechno), ne nelinky :mrgreen:

http://asromaforum.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1402

V lete jsem Enza nechtel, ted bych ho bral, ale trenuje to Zeman, takze je to buřt.

U nej ale verim, ze se do Rima jako trener jeste vrati. Narozdil od Ancelottiho, idealni cas na jeho najmuti uz vyprsel. Konkretne tehdy, kdyz byl volnej a prisel Enrique, Carlo ted uz bude trenovat ruzny repre ve stylu velikanu Capella a Trappatoniho.

Tady taková vzpomínka na jeho 4 goly proti laziamerda...Rád na to vzpomínám, Tottiho průnik, zesměšnění Nesty a pumelice z dálky od břevna.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lLDcTANMUK4[/youtube]

Gratulacia k prvej trenerskej trofeji :tlesk: Tuto sezonu odvadza dobru pracu samozrejme spoločne s manažmentom AC

podle mě se jednoho dne vrátí
asi jsme si ho měli tehdy tehdy tehdyyyy nechat
ale tak, co už