Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat)

:mrgreen:

klida napsal:
co všichni ty asistenti? zůstávaj?

ne
Russo novej, vrací se Andreazzoli, Bertelli a Franceschi (to jsem si nevymyslel ale četl, neznám ty lidi..)

ECCO IL NUOVO STAFF:

Vincenzo Montella (allenatore)
Daniele Russo (allenatore in seconda)
Aurelio Andreazzoli (direttore tecnico)
Prof. Paolo Bertelli (preparatore atletico)
Prof. Luca Franceschi (recupero infortunati)
Guido Nanni (allenatore dei portieri).

Rozhodl jsem se, že budu trenérem, a tak věřím ve své schopnosti, stejně jako věřím v ty vaše. Jste silná parta a já jsem hrdý, že můžu být vaším koučem. Jsem přesvědčen, že tato sezóna nemusí skončit špatně,

+1. Uvidime.

Horší už to být nemůže. Ačkoli je jasné, že Vincenzo bude mít hrajícího více než asistenta, důležité je, že je Ranieri pryč. Uvidíme, jak to Vincenzovi půjde. Jinak je jasné, že Carlo Ancelotti by k nám chtěl a že by se Chelsea měla nějak bránit???.............. A Luciano je v Petrohradě... To je ale mé zbožné přání...

Montella byl během premiéry klidný
Vincenzo Montella za sebou má úspěšnou premiéru na lavičce AS Řím, Giallorossi včera v dohrávce uspěli v Boloni a vyhráli 1:0. "Bylo to hodně emotivní, ale až po závěrečném hvizdu, předtím jsem byl klidný. Bylo hodně těžké všechno připravit během pouhých dvou dní," hodnotil po zápase.

jen tak dál

bologna sicemá jednu z nejlepších obran a výsledků doma, ale zas jí chyběli asi 4 hráči...

daje

Code:
http://www.forzaroma.info/rassegna-stampa-as-roma/37350-menez-vucinic-una-maglia-per-due.html

sushi , píše sa tam , že Monty chce dat Burdissa na post Riiseho ?

Carlo napsal:
Code:
http://www.forzaroma.info/rassegna-stampa-as-roma/37350-menez-vucinic-una-maglia-per-due.html

sushi , píše sa tam , že Monty chce dat Burdissa na post Riiseho ?

nene, chybí phil kvůli kartám a chybí asi castellini kvůli zranění, měli by tedy hrát klasicky juan s burdissem uprostřed a nalevo riise, napravo cassettao :wink:

Montella si poranil rameno
I trenérovi ve fotbale hrozí zranění a důkazem toho je Vincenzo Montella. Trenér AS Řím během tréninku upadl na pravé rameno, poškodil si kloub a několik týdnů bude nosit speciální ortézu.

klida napsal:
Montella si poranil rameno
I trenérovi ve fotbale hrozí zranění a důkazem toho je Vincenzo Montella. Trenér AS Řím během tréninku upadl na pravé rameno, poškodil si kloub a několik týdnů bude nosit speciální ortézu.

ne. srazilo ho auto, když jel na kole, myslim.

z it. fóra:
Spavento per Montella. Travolto da un'auto

REPUBBLICA.IT (M. PINCI) - Non è certo un momento fortunato per la Roma. E, soprattutto, per il suo allenatore. Dopo gli errori di Vucinic sottoporta costati punti importanti nella cosa alla Champions, Montella si è trovato catapultato sull'asfalto di una mattinata da brividi. Non senza un certo spavento e qualche conseguenza.

INCIDENTE - Forse la voglia di allenarsi per la volata finale della stagione, forse per tenersi in forma in vista della possibilità di guidare la Roma per la prossima stagione, ieri dopo l'allenamento della squadra il tecnico si è concesso una passeggiata in sella a una delle mountain bike messe a disposizione dalla Roma insieme al suo vice Daniele Russo, appena qualche metro sulle vie intorno al campo di allenamento. Poi, l'imprevisto: una macchina ha sbandato, travolgendo il mezzo dell'allenatore giallorosso, finito rovinosamente a terra. Uno spavento non da poco, soprattutto una botta alla spalla che lo ha costretto a farsi trasportare al Gemelli per essere sottoposto ad accertamenti e cure del caso. Dopo una mattinata nelle mani dei medici che - dopo l'addio a Villa Stuart di un paio d'anni fa - seguono anche i giocatori giallorossi, Montella se l'è cavata con un tutore all'articolazione che, già oggi, non gli ha impedito di tornare in campo per dettare le direttive anti-Bari alla squadra. Portandosi dietro, però, la paura di quel momento.

prožeňte si to googlem jestli chcete..

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/montella-ukazal-jsem-ze-mohu-trenovat-rim-149153/

Se zblaznil, myslel jsem ze je soudnej a vi, ze s Rimem nedokazal vubec nic. Ok, vyhralo se nad Laziem, fajn. Ale dal je to blamaz v Lize mistru s Donetskem, nedostal se ani do finale poharu a liga se dohrala jen aby se nereklo. Podle me vubec nesplnil co se od nej cekalo a tym, kterej ma na vic, moc nenakopl.

90210 napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/montella-ukazal-jsem-ze-mohu-trenovat-rim-149153/

Se zblaznil, myslel jsem ze je soudnej a vi, ze s Rimem nedokazal vubec nic. Ok, vyhralo se nad Laziem, fajn. Ale dal je to blamaz v Lize mistru s Donetskem, nedostal se ani do finale poharu a liga se dohrala jen aby se nereklo. Podle me vubec nesplnil co se od nej cekalo a tym, kterej ma na vic, moc nenakopl.

presne. v podstate sa len zviezol. ziadny impulz k razantnemu finishu v lige. vysledky nevyrovnane jak pod ranierim, fotbal nadalej nepozeratelny.

chcem autoritu na lavicu - chcem bielsu, ten by sa nemusel s nikym srat, ani s tottim.

oproti ranierimu jedno velký plus: probudil Tottiho. jen ranieri dokázal dostat Frančeho do stavu, v jakým byl... g=nius

Montella snad nebude pokračovať , max.tak ako asistent , tolko bodov by som uhral aj ja ....