Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat)

Max napsal:
možna novy trener??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!??!

mohl by snad být horší než ranieri? :roll:

můj táta si ze mě dycky dělá srandu když prohrajem, dneska už mu mě bylo asi líto, nic neřiká, jen říkal že to poslouchal na bbc v autě a ani ty angláni tomu nevěřili..

asi bude za chvilku čas editovat název topiku... podle sky sports je montella novej trenér

No nevim, bral bych ho za par let, az by ziskal nejaky zkusenosti. Jsem zvedavej, jestli si dovoli stridat Tottiho, kdyz bude hrat spatne, coz je letos bohuzel celkem casto. Taky by mohl bejt hrajicim trenerem, kdyz je Adriano v prdeli a budou dalsi zraneni.

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/as-rim-ve-zbytku-sezony-povede-vincenzo-montella-140698/

úplně mě to netěší, nikdy by mě nenapadlo, že zrovna on by chtěl v budoucnu trénovat

klida napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/as-rim-ve-zbytku-sezony-povede-vincenzo-montella-140698/

úplně mě to netěší, nikdy by mě nenapadlo, že zrovna on by chtěl v budoucnu trénovat

V tejto situácii je to asi najlepšie riešenie (bohužiaľ). Asi nebude moc drahý, keď klub musí vyplatiť Ranieriho zmluvu. Navyše sa pozná s Tottim a DDR, čiže by sa mohol ukľudniť ten bordel v kabíne.
Na druhú stranu, nemá skúsenosti, čož môže byť v tejto výslledkovej situácii problém.

Každopádne by som stavil na to, že na Európske poháre môžeme budúcu sezónu zabudnúť.

Giovanni napsal:
Nic proti vincemu jako hráčovi ale to už si to Totti mohl koučovat sám!

pokud chce někdo zkazit náladu: vincenzo je taková tichá osoba, v rozhovorech z něj slova vždycky lezly jako z chlupatý deky, frančemu bude za kafku, respekt u hráčů asi mít moc nebude... a tak

pokud chce někdo spravit náladu: trénoval dosud ročník 1996 a loni s nim vyhrál myslim nějakej pohár nebo ligu nebo tak něco a letos má 21 zápasů a 21 vítězství... :mrgreen: ale to by člověk musel bejt hodně velkej optimista, aby tohle bral nějak vážně...

Ako neviem aky bol guardiola stary ked zacal trenovat ,a co sa mu (este stale) dari. Ako nechcem hned povedat ze to bude guardiola, ale uz len tym, ze pozna tym dobre to bude plus. Ako s respektom podla mna problem mat nebdue, na to ich skolia. Sice, ja som zacal fandit az vtedy, ked uz vlastne nehral, tak vela o nom neviem ,ale dufam, ze zacneme hrat futbal.

Najlepšie natom je , že vôbec nevieme , čo od neho očakávať , aký bude hrať štýl hry a podobne ...

Max napsal:
danko10 napsal:
Kurva, my to budeme hrať prakticky bez trénera! FTW...
to neni pravda mame Totti!!!!!!!!!

Eh?

Pri všetkej úcte k Frančemu. Tréner je tam od toho, aby mal prehľad o celej hracej ploche, aby študoval stratégiu súpera, aby zasahoval do rozostavenia.... To jako Totti príde do šatne a povie: "Tak chlapi, dnes budem v predu ja, Mirko a Marco. A behom zápasu zase pribehne, ja neviem, k Perrottovi, pošle ho na lavicu s odkazom, že miesto neho má ísť na plac Brighi?

Franče je KAPITÁN!

Trénerom sa možno niekedy stane...

danko10 napsal:
Max napsal:
danko10 napsal:
Kurva, my to budeme hrať prakticky bez trénera! FTW...
to neni pravda mame Totti!!!!!!!!!

Eh?

Pri všetkej úcte k Frančemu. Tréner je tam od toho, aby mal prehľad o celej hracej ploche, aby študoval stratégiu súpera, aby zasahoval do rozostavenia.... To jako Totti príde do šatne a povie: "Tak chlapi, dnes budem v predu ja, Mirko a Marco. A behom zápasu zase pribehne, ja neviem, k Perrottovi, pošle ho na lavicu s odkazom, že miesto neho má ísť na plac Brighi?

Franče je KAPITÁN!

Trénerom sa možno niekedy stane...

jsi to nepochopil :mrgreen: