Montella (ukončil kariéru a začal to kaučovat)

23 Vincenzo Montella

narozen: 18/06/1974 v Pomigliano d'Arco

vý?ka/váha: 172cm/71kg

osobní
Code:
www.vincenzomontella.it
wiki
Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vincenzo_Montella
http://it.wikipedia.org/wiki/Vincenzo_Montella

pro mě osobně dostal Vinče letos stra?ně málo příle?itostí............... :cry:

Pique napsal:

Asi na to u? nemá :cry: Lucianovi věřím, není blbej...

OT: Udělej něco s tím podpisem :wink:

Sushi napsal:
Pique napsal:

Asi na to u? nemá :cry: Lucianovi věřím, není blbej...

OT: Udělej něco s tím podpisem :wink:

asi jo no, ale mrzí mě to....měl by odejít a je?tě si svoje ukopat, zaslou?í si to..............
s jakým podpisem? 8)

Pique napsal:
asi jo no, ale mrzí mě to....měl by odejít a je?tě si svoje ukopat, zaslou?í si to..............
s jakým podpisem? 8)

i proto, ?e má plat jak král...

to je schválně, ten velkej obrázek "hotlinking is bad"? :) jestli jo, tak ho aspoň tro?ku zmen?i, tro?ku.. tak na 50% :lol:

Sushi napsal:
Pique napsal:
s jakým podpisem? 8)

i proto, ?e má plat jak král...

to je schválně, ten velkej obrázek "hotlinking is bad"? :) jestli jo, tak ho aspoň tro?ku zmen?i, tro?ku.. tak na 50% :lol:

omlouvám se, to tam nemělo být vůbec :oops:

imho na to ma, ale nikdy spallettimu nepasoval do zadnyho systemu. monty je klasickej utocnik, kterej potrebuje nekoho vedle sebe. nemuze hrat kridlo, podhrota a samotnyho hrota. skoda ze odchazi ze rima timto zpusobem...

90210 napsal:
imho na to ma, ale nikdy spallettimu nepasoval do zadnyho systemu. monty je klasickej utocnik, kterej potrebuje nekoho vedle sebe. nemuze hrat kridlo, podhrota a samotnyho hrota. skoda ze odchazi ze rima timto zpusobem...
V posledních rozhovoru (po Bordó) Luciano řekl: "Montella začíná zase být tím, kdo byl dřív" .. cca.. prostě se o něm jen tak sám zmínil a pochválil ho prakticky. Je to jen způsob jak na něj upozornit pro leden, nebo si kopne? 8)

mam ho rád, ale loni v Sampě dal 4goly, letos odehrál 40min, aniž bych si z nich cokoli pamatoval, příprava byla jaká byla.... prostě do útoku jsou ted k mání lepší hráči a přednost by měl dostávat i Okaka

to by bylo kopání do mrtvol

doufám, ?e Albe za?ije u nás aspoň takový věci jako Vince

Ja som skor myslel to , ze ho mam radsej ako Franceho 8) . Jak ten mi posledne vadi . No , idem spat , dnes to nedopadne somnou dobre , uz to vidim ako si ma nejaky smurfik , alebo pri najhorsom svalovec panky chyti a dobre zmlati . 8)

toho jsem si ani nev?iml, to vůbec nekomentuju :shock:

(dej si pár otčená?ů a dva tři zdrávasy)

montella je skvelej, ale bohuzel tak trochu zapomenutej hrac. nikdo mimo rim o nem moc nevi, prumerny fotbalovy fanousek o nem mozna ani nikdy neslysel. na to kolik dal golu...

Neeeeeeeeee . Oni neboli Madarky , ani nevedeli po Madarsky , to len ti starsi rozpravali po Hungarian .