Pique napsal:pro mě osobně dostal Vinče letos stra?ně málo příle?itostí...............![]()
Sushi napsal:Pique napsal:pro mě osobně dostal Vinče letos stra?ně málo příle?itostí...............![]()
Asi na to u? nemáLucianovi věřím, není blbej...
OT: Udělej něco s tím podpisem :wink:
Pique napsal:asi jo no, ale mrzí mě to....měl by odejít a je?tě si svoje ukopat, zaslou?í si to..............
s jakým podpisem? 8)
Sushi napsal:Pique napsal:asi jo no, ale mrzí mě to....měl by odejít a je?tě si svoje ukopat, zaslou?í si to..............
s jakým podpisem? 8)
i proto, ?e má plat jak král...
to je schválně, ten velkej obrázek "hotlinking is bad"?jestli jo, tak ho aspoň tro?ku zmen?i, tro?ku.. tak na 50%
![]()
V posledních rozhovoru (po Bordó) Luciano řekl: "Montella začíná zase být tím, kdo byl dřív" .. cca.. prostě se o něm jen tak sám zmínil a pochválil ho prakticky. Je to jen způsob jak na něj upozornit pro leden, nebo si kopne? 8)90210 napsal:imho na to ma, ale nikdy spallettimu nepasoval do zadnyho systemu. monty je klasickej utocnik, kterej potrebuje nekoho vedle sebe. nemuze hrat kridlo, podhrota a samotnyho hrota. skoda ze odchazi ze rima timto zpusobem...
rozy-acs napsal:![]()
dneska mohlo bejt zase letadlo?koda
![]()
![]()
FORZA TOPGUN!!! 8)
těch tvých maďarských???TottiAS22 napsal:Posledne nemam rad nikoho !!!!
Mam rad len par imaginarnych priateliek .