Mailand - Roma

Sushi napsal:
jak to s váma vypadá?¨

klida, 90210, max, danko, pique, giallorossi, carlo, giovanni, ostatní...?

:smoke:

prozatím to asi vypadá klasicky:

SUSIsr
Gon138 (hopefully)
:mrgreen:

Já dorazím!!!!! :franz: :pivk: :pivo: :party: :accetta: :nosit:

Gon138 napsal:
Sushi napsal:
jak to s váma vypadá?¨

klida, 90210, max, danko, pique, giallorossi, carlo, giovanni, ostatní...?

:smoke:

prozatím to asi vypadá klasicky:

SUSIsr
Gon138 (hopefully)
:mrgreen:

Já dorazím!!!!! :franz: :pivk: :pivo: :party: :accetta: :nosit:
eddaje

momentálně mam v plánu bejt v Praze zhruba v jednu hodinu, ale potenciálním zájemcum o moje služby jsem ochoten se přizpůsobit

jelikož jsem starej vůl, tak jsem si celou dobu myslel, že se hraje v sobotu

hraje se ale samozřejmě v neděli

tak se chci jen zeptat, jestli jsem někoho v nedávný době nezmátl stejně jako sebe (především 90210, Richie, klida, danko) a jestli víte, že SE HRAJE V NEDĚLI, od tří... ???

aby nebyly nějaký zmatky :mrgreen:

taky by mě zajímalo, jak to kdo vidí... v kolik tak kam přijede, do kolika se zdrží apod.

díky

když budu sám, tak po půl druhý

danko slíbil, že napíše zejtra, má na mě od minule telefon, takže to nějak sladíme, přijedu, jak bude potřeba

a vim, že to je v neděli

a máš rezervaci na neděli, viď?

jojo, neděle, 8 lidí, nahoře naproti telce, teď jsem tam volal

byl jsem poznán po hlase nebo po čem :mrgreen:

první mi říkala, že tam žádnej fotbal psanej nemá, tak jsem jí říkal že to má asi blbě... no a pak říkala, že tam nikdo nebude, tak že si posedáme jak budem chtít :mrgreen: supr sezóna AS jim taky asi trošku hejbla s tržbama, koukám

jo, vim ze se hraje v nedeli od 3. prijdu tam na tu treti. na jak dlouho nevim, tak trochu predpokladam, ze dame "par" piv. jinak doufam ze vas tam nejak identifikuju.

Sushi
SUSIsr
Gon138
klida
90210
danko10(oslavenec :party: )

teď mě napadá, co sakra Richie? jsem udělal rezervačku pro 8, jakože 7 + jeden volnej flek případně, teď si to tu čtu a - možná jsem jen slepej - Richieho nikde nevidím, ačkoliv pamatuju, že říkal, že by přijel...

Tak? :?

Díky, Sushi, za mejl - máš tam ode mě odpověď... Tu zkopíruju i sem, pro vás pro všechny:

Jsem časově úplně v prdeli, ne-li za ní... Uznávám - a velice mě mrzí má "fanouškovská neodpovědnost", protože za poslední 3 týdny jsem byl na fóru asi dvakrát a napsal jednou - psal jsem asi 6 různěstránkových seminárek, bezpočet cvik a teď jsem byl navíc pět dní na teréňáku z geografie v Liberci. Za 2 dny mě čeká zkouška z němčiny a za 5 souhrnka ze středověku. Pak snad tlak trošičku opadne a já se zase podívám za vámi, na fórum...

Upřímně řečeno - budu rád, když se na zítřejší match s ACM podívám v televizi nebo na netu... že tam bude pravděpodobně onen sraz jsem si vybavil včera, když jsem se díval v kolik že vůbec hrajem...

Tož tak :-( Možná na fórum večer zavítám, ale těch milion Carlových oranžových spamů :-D... Užijte si to jak jen dokážete, snad ukopem tu UEFU, evropský pohár nebo jak se to jmenuje, a nejpozději na podzim vyrazíme do římského kotle do Edenu zafandit, protože sešívky se pochopitelně předkolem LM nepředrbou a já věřím, že se s nimi v EP potkáme :)

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Díky, Sushi, za mejl - máš tam ode mě odpověď... Tu zkopíruju i sem, pro vás pro všechny:

Jsem časově úplně v prdeli, ne-li za ní... Uznávám - a velice mě mrzí má "fanouškovská neodpovědnost", protože za poslední 3 týdny jsem byl na fóru asi dvakrát a napsal jednou - psal jsem asi 6 různěstránkových seminárek, bezpočet cvik a teď jsem byl navíc pět dní na teréňáku z geografie v Liberci. Za 2 dny mě čeká zkouška z němčiny a za 5 souhrnka ze středověku. Pak snad tlak trošičku opadne a já se zase podívám za vámi, na fórum...

Upřímně řečeno - budu rád, když se na zítřejší match s ACM podívám v televizi nebo na netu... že tam bude pravděpodobně onen sraz jsem si vybavil včera, když jsem se díval v kolik že vůbec hrajem...

Tož tak :-( Možná na fórum večer zavítám, ale těch milion Carlových oranžových spamů :-D... Užijte si to jak jen dokážete, snad ukopem tu UEFU, evropský pohár nebo jak se to jmenuje, a nejpozději na podzim vyrazíme do římského kotle do Edenu zafandit, protože sešívky se pochopitelně předkolem LM nepředrbou a já věřím, že se s nimi v EP potkáme :)
jemnuje se to Evropská liga"
jinak AS v Edenu by byl luxus...samozřejmě v sektoru pro hosty :sala: :Ok: :smoke: :twisted: 8)

Sushi napsal:
měli bysme bejt nahoře no... naproti telce

kdyztak tam vemte nejaky transparent "oficialni sraz cs fanousku as roma", abych to mel lehci.:0)

normalne, zadny vyrazny zvlastni znameni typu uces ala carlos valderamma nebo kridla nemam.

90210 napsal:
normalne, zadny vyrazny zvlastni znameni typu uces ala carlos valderamma nebo kridla nemam.
toho carlose je škoda

:oops:

takže nás nakonec bude pět? :roll:
zaprvý jsem se na danka těšil, zadruhý mě sere že jsme jak lazaret

jinak zejtra tak na druhou?..