Díky, Sushi, za mejl - máš tam ode mě odpověď... Tu zkopíruju i sem, pro vás pro všechny:
Jsem časově úplně v prdeli, ne-li za ní... Uznávám - a velice mě mrzí má "fanouškovská neodpovědnost", protože za poslední 3 týdny jsem byl na fóru asi dvakrát a napsal jednou - psal jsem asi 6 různěstránkových seminárek, bezpočet cvik a teď jsem byl navíc pět dní na teréňáku z geografie v Liberci. Za 2 dny mě čeká zkouška z němčiny a za 5 souhrnka ze středověku. Pak snad tlak trošičku opadne a já se zase podívám za vámi, na fórum...
Upřímně řečeno - budu rád, když se na zítřejší match s ACM podívám v televizi nebo na netu... že tam bude pravděpodobně onen sraz jsem si vybavil včera, když jsem se díval v kolik že vůbec hrajem...
Tož tak :-( Možná na fórum večer zavítám, ale těch milion Carlových oranžových spamů :-D... Užijte si to jak jen dokážete, snad ukopem tu UEFU, evropský pohár nebo jak se to jmenuje, a nejpozději na podzim vyrazíme do římského kotle do Edenu zafandit, protože sešívky se pochopitelně předkolem LM nepředrbou a já věřím, že se s nimi v EP potkáme