Mailand - Roma

já tam budu, pokud se něco neposere, tak 13:30.... ale možná ještě pudu někam na zmrzlinu, když bude hezky

ólrajt, pokusíme se s bráchou přizpůsobit... případně se ozvi na mobil :Ok:

jsem si dal na podzim závazek, že omezim tvrdej, samozřejmě jsem ho včera porušil a muselo se to vymstít, jsem poprvé v historii jsem přejel Pardubice, průvodčí mě vzbudila až v Chocni, kde jsem si vyčítal, že jsem vystoupil, že sem měl jet až do Olomouce, kde jsem i teď, protože jsem si myslel, že budu psát od 10 test, ale nebudu... a v Chocni jsem ve strašný kose vo půl třetí ráno obešel nádraží a pak jsem vlez do nějakýho kupodivu otevřenýho vlaku, kde jsem spal do čtyř, vo půl pátý jsem jel do Pardubic, kde jsem spal asi třičtvrtě hodiny a do Olomouce napsat test, o kterym jsem si myslel, že bude, ale asi není

jinak sraz výbornej, mam jenom jednu otázku, platil jsem ty piva?

Sushi napsal:
Já jdu, jen nebudu moc pít.
true story

klida napsal:
jsem si dal na podzim závazek, že omezim tvrdej, samozřejmě jsem ho včera porušil a muselo se to vymstít, jsem poprvé v historii jsem přejel Pardubice, průvodčí mě vzbudila až v Chocni, kde jsem si vyčítal, že jsem vystoupil, že sem měl jet až do Olomouce, kde jsem i teď, protože jsem si myslel, že budu psát od 10 test, ale nebudu... a v Chocni jsem ve strašný kose vo půl třetí ráno obešel nádraží a pak jsem vlez do nějakýho kupodivu otevřenýho vlaku, kde jsem spal do čtyř, vo půl pátý jsem jel do Pardubic, kde jsem spal asi třičtvrtě hodiny a do Olomouce napsat, o kterym jsem si myslel, že bude, ale asi není

jinak sraz výbornej, mam jenom jednu otázku, platil jsem ty piva?

Sushi napsal:
Já jdu, jen nebudu moc pít.
true story
:skod: :skod: :skod: :skod: :skod: :lol: :lol: :lol:

piva nevim, nemám šajna

že nebudu pít no, jsem to nevypočítal uplně

mimochodem co ta vaše sázka? už vítě výsledek?

jinak hezkys cestoval :mrgreen:

vy jste všichni zkušený hospodský povaleči, a když seš za 20min doma, tak je to taky něco jinýho

i když to zatim nic nedokazuje, tak se na wikipedii píšou 2 věci:
Ferdinand made his senior team debut as he came on as a substitute for Tony Cottee in the Hammers' last game of the season, a 1–1 home draw against Sheffield Wednesday.

Ferdinand was regularly playing in youth teams and at Eltham Town he played as an attacking midfielder but team scouts saw the young player had the potential to be a centre back instead.

Vtipný bylo jak ste se sázeli.. začlo to na milionu, pak sto tisíc, pak myslím dres Říma a nakonec nějaký piva :skod: