90210 napsal:Asi bych dal tu Plzen, pujde nekdo jeste a kdy se to hraje?
ad. Slavia v roce 96 : Jo, dal se Rim v Evrope od te doby nedostal. Obavam se, ze to s Plzni bude neco podobnyho.
danko10 napsal:Už to tu slovenskí chalani písali, ja teda iba doplním oficiálne, že áno - danko pôjde určite do Viedne. Z Bratišky to mám, čo by kameňom. Na Plzeň kašlem. Odtiaľto to mám bližšie aj do Kyjeva.
Sushi napsal:Sháníme lístky a může se stát, že jich sezeneme moc (nebo malo). Pokud moc, je tu někdo, kdo by chtěl URČITĚ koupit? Za prodejní cenu, normálně. Myslím to vážně, tak jen vážný odpovědi, dík.
scr napsal:Mmmm se Vam divim..me ani tak nejde o to videt AS...ale o to videt AS, jak hraje po dlouhe dobe proti ceskemu tymu. Ve vidni to bude vydlarna prvni kategorie...to si radsi pak zajedu na AS do Rima nebo Milana
scr napsal:Mmmm se Vam divim..me ani tak nejde o to videt AS...ale o to videt AS, jak hraje po dlouhe dobe proti ceskemu tymu. Ve vidni to bude vydlarna prvni kategorie...to si radsi pak zajedu na AS do Rima nebo Milana
Carlo napsal:scr napsal:Mmmm se Vam divim..me ani tak nejde o to videt AS...ale o to videt AS, jak hraje po dlouhe dobe proti ceskemu tymu. Ve vidni to bude vydlarna prvni kategorie...to si radsi pak zajedu na AS do Rima nebo Milana
ja som teda ako Slovák videl AS ako hrá so slovenským tímom, a ti poviem človeče, že na ten "zážitok" fakt nezabudnem.
Hlavne je strašný fór ísť do Ríma na Plzeň, čo si sa minule pýtal, či by dakto šiel. To by som normálne nešiel ani zadara
Carlo napsal:scr napsal:Mmmm se Vam divim..me ani tak nejde o to videt AS...ale o to videt AS, jak hraje po dlouhe dobe proti ceskemu tymu. Ve vidni to bude vydlarna prvni kategorie...to si radsi pak zajedu na AS do Rima nebo Milana
ja som teda ako Slovák videl AS ako hrá so slovenským tímom, a ti poviem človeče, že na ten "zážitok" fakt nezabudnem.
Hlavne je strašný fór ísť do Ríma na Plzeň, čo si sa minule pýtal, či by dakto šiel. To by som normálne nešiel ani zadara
scr napsal:Carlo napsal:scr napsal:Mmmm se Vam divim..me ani tak nejde o to videt AS...ale o to videt AS, jak hraje po dlouhe dobe proti ceskemu tymu. Ve vidni to bude vydlarna prvni kategorie...to si radsi pak zajedu na AS do Rima nebo Milana
A koukam, ze slovensti fanoucsi maji stejnou fandovskou mentalitu, jako cesti fanousci...nedarise tymu..tak na ne budu nadavat, vypinat televizi, o vsech hracich rikat jaky to sou curaci a ze trener stoji za hovno a radsi na ty fotbaly nechodit... Bravo
scr napsal:Lístky koupený a ještě jsem si vyslechl pár kecu od Limberskyho,když kolem mě kuci Plzeňský probíhali a já v triku AS