Los EL 2016/17

scr

Na Plzen bych mohl mit dve volny vstupenky prvni tridy pokud by mel nekdo zajem. Vse bude jasne po nedeli

scr

No jo no cesti fanousci jsou vypatlany naglove nic vic..dobre jim tak..doufam, ze jim nenabidnou mista v jinejch sektorech

scr

nepada bude to super..AS poprve v ČR jestli se nepletu a to si nesmim nechat ujit proste at se deje co se deje

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
nepada bude to super..AS poprve v ČR jestli se nepletu a to si nesmim nechat ujit proste at se deje co se deje

od r. 1996

Hmmm mas pravdu v sezone 95/96 hrali čtvrtfinále Uefy se Slavkou a vypadli. To mi nejak uniklo:) V ty době jsem akorat končil nějak tak základku :)

Už to tu slovenskí chalani písali, ja teda iba doplním oficiálne, že áno - danko pôjde určite do Viedne. Z Bratišky to mám, čo by kameňom. Na Plzeň kašlem. Odtiaľto to mám bližšie aj do Kyjeva.

Já jedu do Vídně, jede nás celkem pět. Jen poprosím až bude možno, aby někdo dal info, jak na lístky. Předem díky. :) Jinak jestli nás tam jede tolik, tak se někde slezem, ne? :) Doufám, že nebudu nejstarší z vás, je mi 32. :-D

Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat :lol:

Pigi10 napsal:
Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat :lol:

Tak do toho na skúšku navleč iba frajerku a nabudúce už budeš vedieť. :mrgreen:

danko10 napsal:
Pigi10 napsal:

Tak do toho na skúšku navleč iba frajerku a nabudúce už budeš vedieť. :mrgreen:
:lol:

Pigi10 napsal:

Teď jsem našel, že volný prodej začíná 13.9., jak to, že už máš lístky? :) Poraď, prosím. :)

Abaddon napsal:
Pigi10 napsal:

Teď jsem našel, že volný prodej začíná 13.9., jak to, že už máš lístky? :) Poraď, prosím. :)
Koupil jsem dva balíčky no... každopádně tam dnes udajne moc lidí nebylo, takže možná lupeny samostatne budou :Ok:

scr

Pigi10 napsal:

Pokud budou listky, tak beru minimalne triko a salu...kerku si jen tak nesundam, tak kdyz bude vedro, sundam i triko :pipp: :smoke: :lol:

scr

Abaddon napsal:
Pigi10 napsal:

V případě nevyprodání kapacity Doosan Areny bude v neděli 11. září spuštěn volný prodej samostatných vstupenek, tedy v tomto případě na AS Řím. Při prodeji samostatných vstupenek již nebude k dispozici žádná sleva, jeden fanoušek si bude moct zakoupit opět maximálně 4 vstupenky.