scr napsal:nepada bude to super..AS poprve v ČR jestli se nepletu a to si nesmim nechat ujit proste at se deje co se deje
Sushi napsal:scr napsal:nepada bude to super..AS poprve v ČR jestli se nepletu a to si nesmim nechat ujit proste at se deje co se deje
od r. 1996
Pigi10 napsal:Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat![]()
danko10 napsal:Pigi10 napsal:Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat![]()
Tak do toho na skúšku navleč iba frajerku a nabudúce už budeš vedieť.![]()
Pigi10 napsal:Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat![]()
Koupil jsem dva balíčky no... každopádně tam dnes udajne moc lidí nebylo, takže možná lupeny samostatne budou :Ok:Abaddon napsal:Pigi10 napsal:Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat![]()
Teď jsem našel, že volný prodej začíná 13.9., jak to, že už máš lístky?Poraď, prosím.
![]()
Abaddon napsal:Pigi10 napsal:Máme s kočkou lístky do sektoru vedle Římského kotle:-D Váháme jestli jít v Římských barvách nebo se na to vysrat![]()
Teď jsem našel, že volný prodej začíná 13.9., jak to, že už máš lístky?Poraď, prosím.
![]()