Los EL 2016/17

Příspěvků
539
do Viedne asi pôjdem, treba založiť topic a dohodnúť sa ak tak, mohol by som kľudne niekoho zobrať :Ok: len sa musíme dohodnúť a ak sa mi bude dať, tak pôjdem, inak bude sa to hrať na Ernst Happel stadion, či nie? lebo ten je pre Európske zápasy určený...plus lístky som zvedavý, či sa budú dať aj online nejak kúpiť, najlepšie do kotla AS :D
 
Příspěvků
2,429
Na FB Plzně píše nějakej chlápek, že vstupenky se před tím na EL prodávaly pouze na pokladně a nikoli online přes net. To bude pěknej průser. *omg*
 
Příspěvků
5,142
Ja Plzen asi nestiham, brat sa mi zeni v sobotu 10.9. ..

Do viedne je aj viac casu a na toho tretieho novembra je dost casu na pripravu. Nechcem ist ale do kotla AS, tam ich bude 5 a bude s tym kopa obmedzeni, overovania a co ja viem coho. Viedencania i tak nevedia o futbale vela, tak sa bude dat fandit aj v inych sektoroch. si myslim-

S Tibim a Danielom ratam ako s tutovkou.
 
Příspěvků
9,059
Mne by tá Plzeň aj vyhovovala, ale moc sa mi do toho nechce, teda nechce sa mi jebať vlakom 7 hodín, každopádne, ak by šiel niekto zo SVK, tak nejak že autom a zháňal by posádku, a vypadalo by to zaujímavo, možno bych sa pridal.

Viedeň sa podľa rozpisu hrá až v novembri, hrajú na 50 000 štadióne, takže na riešenie mi to príde skoro, každopádne zatiaľ určite áno, takže hlavne avízo pre Tonyho a Danka, ale ešte nemám ani rozvrh a nič, takže uvidím... Jo, a súhlasím s Tonym, keď už, uričte by som sa nejebal do hosťujúceho kotla 8)
 
Příspěvků
6,454
Vzhledem ke své beskydské domovině a zmíněnému učitelskému povolání vypadá Vídeň, kor v 19h, REÁLNĚ. Ve čtvrtek si přehodím osmou hodinu, skončím ve 2 a razím. Podle Map.cz bych měl být o půl 6 ve Vídni - 285 km. Většinou jejich časy stahuju, takhle je tam i ta hodina+ rezerva. A navíc se kolem té 1 v noci dostanu dom, což by mohlo stačit i na páteční fungování.
Plzeň je passé, to je 450 km - a i když je to 95 % času po dálnici, je to skoro 4,5 hodiny.

Suma sumárum - Vídeň jedu na tuty. Už jsem se rozhodl. Beru kolegu Realistu a fanouška Marseille, kterého jsem tu už zmiňoval. Pokud se pasta dostane do Valmezu, možem přibrat, ale fakt poletíme.

Čekujte lupení, od kdy prodej, za kolik, kam vlastně a nějako to poladíme, abysme se tam sešli, kdo Vídeň hodlá absolvovat taky.

forza roma!!!
:daje:

edit:
Bohužel to vypadá, dle mých skromných znalostí němčiny a Google Translate, že i Rakušáci hodlají (minimálně zatím) prodávat abonentky na všechny zápasy. Našel jsem poměrně dobré info zde:
http://www.fk-austria.at/de/n/veilc...dreier-abo-fuer-spiele-gegen-as-roma-und-co-/
Času zas tolik není, jelikož, jestli to chápu dobře, volný prodej včetně onlinu, začíná v úterý 13. září.
 

scr

Příspěvků
1,773
PsYchr napsal:
Taky už sem nad tim přemejšlel, ale mám ženu, dítě a hypotéku...


To jsou veci, ktery ti neutecou...takovej zapas uz mozna nikdy neuvidis...aby Plzen hrala v Rime..ci mozna nejakej jinej ceskej tym
 
Příspěvků
2,471
scr napsal:
PsYchr napsal:
Taky už sem nad tim přemejšlel, ale mám ženu, dítě a hypotéku...


To jsou veci, ktery ti neutecou...takovej zapas uz mozna nikdy neuvidis...aby Plzen hrala v Rime..ci mozna nejakej jinej ceskej tym


Já abych byl upřímnej, tak mám Plzeň a celej českej fotbal u prdele. :) Když bych jel do Říma, tak bych chtěl vidět tým, co za něco stojí proti Římu, ne Plzeň. Mimochodem jsem jel do Milána na Řím před asi 5 roky a je to humus tím autobusem. :-D
 

scr

Příspěvků
1,773
ja byl minulej listopad na derby v Rime..s tim ze sport sen tam loupnul jeste jednu noc na hotelu..takze jsem vozralej nemusel spat jednu noc v buse, coz bylo supr :) Dalo se to...stalo to za to..cesta po vyteznem derby v autebuse byla peklo...celej autobus zpival..proste parada. Byly tam dva fandove Lazia a ty trosku trpeli :)

V milane jsem byl busem minulej kveten a taky pohoda...jen by se tam ta noc na hotelu taky hodila.
 

scr

Příspěvků
1,773
No je to vcelku na prd...sance na to si koupit listek aniz by sis musel koupit celej balicek je myslim minimalni.Kazdopadne si udelam v nedeli 11ho vylet do Plzne a zkusim vystat frontu, treba bude stesticko. Nevite v jakych sektorech sidli domaci fandove? :)
 
Příspěvků
6,454
Vídeň bude reálnější (víc než 40 000 lupenů), já - jak jsem psal - se chystám. Můžete mi pomoct sledovat, kdy skončí předprodej abonentek na všechny 3 mače a začne prodej samostatných lístků.
 
Top