Abaddon napsal:Vídeň mám 110 z Jihlavy, nebo tak nějak, Plzeň asi 250, oba zápasy chci. Akorát ty lístky, to bude asi problém...kdyby měl někdo tip, tak myslete i na mě, prosím. V práci by to neměl bejt problém.
masterhunter napsal:Není to zbytečný přes ten sportsen ? Do Vídně i do Plzně to objednáme přes net na jejich stránkách, ne ?
masterhunter napsal:Jo takhle, ty chceš do kotle... Tak to je jina. Já budu rád za cokoliv vzhledem ke stejné kapacitě obou stadionů .-) :think:
masterhunter napsal:Jo takhle, ty chceš do kotle... Tak to je jina. Já budu rád za cokoliv vzhledem ke stejné kapacitě obou stadionů .-) :think:
masterhunter napsal:scr : toť otázka, taky bych chtěl do kotle AS, ale momentálně je mi to jedno. Beru co půjde. A jestli pojedu 400 km do Plzně, tak bych chtěl nějaký normalní místo a né nic za brankou, takže tak. Uvidíme.
Francesco Totti AS napsal:v Plzni se hraje už 15.9.? :shock: to bychom si měli pospíšit
scr napsal:Tak to by se mohl udělat nejakej sraz. Teď ještě sehnat listky
Pigi10 napsal:Podle mě jediná možnost, jak sehnat lupeny na AS je koupit si baliček všech vstupenek. Na zbylé dva zápasy prodáš vstupenku za dvě kila a jseš tam za litra Jinak teda termín nejvíc na hovno...mám už objednanou Moravu, takže se na ní vyseru a pojedu na Řím :-D
Tony napsal:No ty vole, dame dokopy nejaku bandu, nie?