Los EL 2016/17

scr

To by chtělo..každopádně zkusím přez sportsen sehnat lupen do kotle AS myslím že normalne kmani nebude

Vídeň mám 110 z Jihlavy, nebo tak nějak, Plzeň asi 250, oba zápasy chci. :) :) Akorát ty lístky, to bude asi problém...kdyby měl někdo tip, tak myslete i na mě, prosím. :) V práci by to neměl bejt problém. :)

scr

Abaddon napsal:
Vídeň mám 110 z Jihlavy, nebo tak nějak, Plzeň asi 250, oba zápasy chci. :) :) Akorát ty lístky, to bude asi problém...kdyby měl někdo tip, tak myslete i na mě, prosím. :) V práci by to neměl bejt problém. :)

Myslím,že přez sportsen to nebude problém,jen budou o něco drazsi

Není to zbytečný přes ten sportsen ? Do Vídně i do Plzně to objednáme přes net na jejich stránkách, ne ?

scr

masterhunter napsal:
Není to zbytečný přes ten sportsen ? Do Vídně i do Plzně to objednáme přes net na jejich stránkách, ne ?

Tam asi ale vstupenku do kotle AS jen tak nekoupis

Jo takhle, ty chceš do kotle... Tak to je jina. Já budu rád za cokoliv vzhledem ke stejné kapacitě obou stadionů .-) :think:

masterhunter napsal:
Jo takhle, ty chceš do kotle... Tak to je jina. Já budu rád za cokoliv vzhledem ke stejné kapacitě obou stadionů .-) :think:

Moje slova, beru cokoliv, jen aby něco bylo.

scr

masterhunter napsal:

No vzhledem k tomu,že fanousku z Rima moc nedorazí,tak myslím,že je dost velká šance ten lístek sehnat

scr : toť otázka, taky bych chtěl do kotle AS, ale momentálně je mi to jedno. Beru co půjde. A jestli pojedu 400 km do Plzně, tak bych chtěl nějaký normalní místo a né nic za brankou, takže tak. Uvidíme.

scr

masterhunter napsal:
scr : toť otázka, taky bych chtěl do kotle AS, ale momentálně je mi to jedno. Beru co půjde. A jestli pojedu 400 km do Plzně, tak bych chtěl nějaký normalní místo a né nic za brankou, takže tak. Uvidíme.

To chápu,zkusím se zeptat v práci na lístky,pokud bude O2 tenhle zápas prenaset

Tvl paráda!!!! Koukám že je velký zájem tady na forku, tak bychom to mohli spojit s nějakým srazem co? :D
Jinak chci do Plzně i do Vídně, navímc brácha je madridista, takže nás čeká nejspíš ještě cesta do Varšavy na Legii a do Dortmundu :D takový krásný fotbalový podzim

Francesco Totti AS napsal:
v Plzni se hraje už 15.9.? :shock: to bychom si měli pospíšit

Ne, to mají jen všude napsané, ale rozpis bude až za pár hodin...

ˇˇ A jo sakra, tak už je rozpis ...

Přílohy

• rozpis.jpg
    rozpis.jpg
    119.8 KB · Zobrazeno: 661
Podle mě jediná možnost, jak sehnat lupeny na AS je koupit si baliček všech vstupenek. Na zbylé dva zápasy prodáš vstupenku za dvě kila a jseš tam za litra :mrgreen: Jinak teda termín nejvíc na hovno...mám už objednanou Moravu, takže se na ní vyseru a pojedu na Řím :-D

scr

Pigi10 napsal:
Podle mě jediná možnost, jak sehnat lupeny na AS je koupit si baliček všech vstupenek. Na zbylé dva zápasy prodáš vstupenku za dvě kila a jseš tam za litra :mrgreen: Jinak teda termín nejvíc na hovno...mám už objednanou Moravu, takže se na ní vyseru a pojedu na Řím :-D

:daje: :sala: