tam bude asi nějaké vstupné, že?Sushi napsal:Code:http://www.albertomandolesi.it/portale/index.php/2011/08/17/la-roma-parte-questa-mattina-per-bratislava/
zitra rano se leti do blavy, od 6 treninka na stadionu pasienky
bezte se na kluky mrknout![]()
doufám že jsou to jejich klíčový hráčiPique napsal:Slovanu Bratislava bude ve čtvrtém předkole Evropské ligy proti AS Řím chybět Juraj Halenár a Radek Dosoudil. Oba si sice už měli své disciplinární tresty za vyloučení odpykat, jenže kvůli chybě funkcionářů nenastoupí. Vedení Slovanu totiž jejich jména napsali do špatné kolonky pro hráče v trestu, a tak jim trest vyprší až nyní. "Oba dva jsou mimo hru kvůli naší hlouposti a amatérismu, musíme z toho vyvodit nějaké důsledky," hlásil trenér Vladimír Weiss starší.
Pique napsal:Slovanu Bratislava bude ve čtvrtém předkole Evropské ligy proti AS Řím chybět Juraj Halenár a Radek Dosoudil. Oba si sice už měli své disciplinární tresty za vyloučení odpykat, jenže kvůli chybě funkcionářů nenastoupí. Vedení Slovanu totiž jejich jména napsali do špatné kolonky pro hráče v trestu, a tak jim trest vyprší až nyní. "Oba dva jsou mimo hru kvůli naší hlouposti a amatérismu, musíme z toho vyvodit nějaké důsledky," hlásil trenér Vladimír Weiss starší.
danko10 napsal:Borci, ja budem zajtra uz o 18 00 v Blave, lebo pojdem vlakom.
Telefon na mna vy, ktorym poveziem listky, mate, tak sa mi ozvite, ked budete v Blave a dohodneme sa kedy dame scuka pred stadionom asi.
Alebo mate nejaky iny navrh?
BTW: Tibi, nechce sa ti prist skor do Blavy? Ja sa tam budem asi dve hodiny nudit, tak ze by sme skocili niekam na kavu, alebo cosi.
vime kde budeme..........V HOSPODĚ!!!!!!!Sushi napsal:danko10 napsal:Borci, ja budem zajtra uz o 18 00 v Blave, lebo pojdem vlakom.
Telefon na mna vy, ktorym poveziem listky, mate, tak sa mi ozvite, ked budete v Blave a dohodneme sa kedy dame scuka pred stadionom asi.
BTW: Tibi, nechce sa ti prist skor do Blavy? Ja sa tam budem asi dve hodiny nudit, tak ze by sme skocili niekam na kavu, alebo cosi.
nam napis, my uplne nevime kde budem, ale taky nekde v blave uz...
Max napsal:vime kde budeme..........V HOSPODĚ!!!!!!!Sushi napsal:danko10 napsal:Borci, ja budem zajtra uz o 18 00 v Blave, lebo pojdem vlakom.
nam napis, my uplne nevime kde budem, ale taky nekde v blave uz...