ja myslim, ze bracha mel vic nez jaMax napsal:Vosa vubec ne pije!!!!!
minule po zapase:
Sushi 1,5
Susi 1,5
Vosa 1,5
Max 0,4
zlaty Radler
Max napsal:doufam že ne bude pršet, někdo bude muset sedět na střechu!!!!!!!!
Susi ty stejně jenom spiš!!!!!!!!
Sushi hlavně aby tam ne byl ten potkan!!!!!!
Max napsal:Vosa vubec ne pije!!!!!
minule po zapase:
Sushi 1,5
Susi 1,5
Vosa 1,5
Max 0,4
zlaty Radler
ja idem z Lucecna uz mam aj listok zatial som sam, ale nemam odvoz a mozno by chcel ist aj kamarat. odkial ides?smurfik napsal:tak to rozmyslam, ze by som do bratislavy aj siel. takze kto kazdy ideme?![]()
ErPupone napsal:ja idem z Lucecna uz mam aj listok zatial som sam, ale nemam odvoz a mozno by chcel ist aj kamarat. odkial ides?smurfik napsal:tak to rozmyslam, ze by som do bratislavy aj siel. takze kto kazdy ideme?![]()
smurfik napsal:ErPupone napsal:ja idem z Lucecna uz mam aj listok zatial som sam, ale nemam odvoz a mozno by chcel ist aj kamarat. odkial ides?smurfik napsal:tak to rozmyslam, ze by som do bratislavy aj siel. takze kto kazdy ideme?![]()
ja by som siel z ke/mi, len ma ta cesta odradza (plus to, ze je to skurvena bratislava) :?
klida napsal:v kolik plánujete dorazit do B-lavy?
Sushi napsal:začínám se fakt bát jak to bude vypadat:
záloha - DDR karty, Pizarro sval (měsíc out), Greco sval (ještě furt out), Perrotta kotník (možná out), Brighi sval (možná out), z Taddeie už je vlastně bek, Simplicio už vlastně neni, Lamela ještě neni
sumá sumárum, pokud se aspoň Simo uzdraví, záloha bude asi Perrotta-Viviani-Verre. Chápete? perrottavivianiverre!!! ne DDR-Peq-Lamela. začínám se bát nějaký ostudy.
......tusim ze halenar ani slovak ani grendel nebudu hrat :wink:Tony napsal:Sushi napsal:začínám se fakt bát jak to bude vypadat:
záloha - DDR karty, Pizarro sval (měsíc out), Greco sval (ještě furt out), Perrotta kotník (možná out), Brighi sval (možná out), z Taddeie už je vlastně bek, Simplicio už vlastně neni, Lamela ještě neni
sumá sumárum, pokud se aspoň Simo uzdraví, záloha bude asi Perrotta-Viviani-Verre. Chápete? perrottavivianiverre!!! ne DDR-Peq-Lamela. začínám se bát nějaký ostudy.
Slovan ma v utoku seba, nemas sa coho bat, a este ak k nemu pridaju halenara, fakt bez obav.
taky mám strach :? lepší by bylo Perrotta-Simplicio-Viviani nebo Perrotta-Simplicio-Taddei...i když to taky není nic moc :aaaa:Sushi napsal:začínám se fakt bát jak to bude vypadat:
Tony napsal:Sushi napsal:začínám se fakt bát jak to bude vypadat:
Slovan ma v utoku seba, nemas sa coho bat, a este ak k nemu pridaju halenara, fakt bez obav.