LM osmifinále odveta: Porto vs. ROMA

Largo napsal:
Perottiho škoda, tohle nás bude mrzet. Teď tam hodit El Shaarawyho a rozhodnout. Doufám, že Difra skončí, na tohle trápení se nedá koukat. :aaaa: :aaaa: :nenene:

už nemůžem střídat, nebo jak to je?

Largo napsal:
Perottiho škoda, tohle nás bude mrzet. Teď tam hodit El Shaarawyho a rozhodnout. Doufám, že Difra skončí, na tohle trápení se nedá koukat. :aaaa: :aaaa: :nenene:

Už tam nikoho nehodi

Môže striedať v predĺžení. A mal by hneď neviem načo čaká. Faraón sa tam úplne pýta

Nzonzi je fakt šíleně špatnej hráč. Ten musí jít. Pokud dneska nedá vítěznej gól, tak u mě definitivně skončil :zed: :zed:

masterhunter napsal:
Largo napsal:

Už tam nikoho nehodi

Právě že může. V prodlozžení je to +1.

Largo napsal:
Nzonzi je fakt šíleně špatnej hráč. Ten musí jít. Pokud dneska nedá vítěznej gól, tak u mě definitivně skončil :zed: :zed:

nějak nechápu, co je to za modu na Nzonziho nadávat

PsYchr napsal:
Largo napsal:

nějak nechápu, co je to za modu na Nzonziho nadávat

Možná koukáme na jinej zápas, posledních pár tejdnů, nevím.

Nzonzi dneska dobrej, hlavně v druhé půli a v prodloužení. Taky ho nemusím ale dneska bych ho nechal být
ElSha by do té jejich unavené obrany byl uplně ideální *omg* fakt mu mrdá tomu trenérovi.

Nervy jak kráva.

Konečná, Nedas dostaneš. Kdyby nebyl e Edin taková neschopná pi.a a místo simulování by dával góly, tak máme postup. Difro a ty taky táhni si píce.