LM osmifinále odveta: Porto vs. ROMA

Ja to jebem!!!!!!!!!!!!

Do riti jak som nasratý. Flore tomu dal len čerešničku. Však toto môžem robiť v Divinke v 3. Triede nie vo svetovom futbale kde je var.

Boháča

Jak ráno neuvidím v novinách, že Difra podal demisi, tak letím do Říma a hezký to nebude.

A já si myslim, že jí na Páťu klidně fouknout mohl...

no nic, Euse, těšilo nás

Sushi napsal:
to byla taky pětka ty vole, na shicka. mě poser.

Když si vezmeš co pískl na druhé straně *omg* ještě to zkoumal dva dny. Podle mě Paťu štrejchl a kdyby ji piskl, nikdo by nemohl nic říct

Vytecne ty vole, cumime na to v Dakaru, VAR popravil PSG i AS uplne za nic, uzasny. Bych fakt blil.

Largo napsal:
Můžem si za to sami. Nejvíc mě dneska zklamal Difra a Florenzi s Džekem.

Jesus Marcano nič ? Sa pozri aky obrovský koridor mu urobili pri prvom góle. A ako sa Marcano len dezorientovane obzeral okolo seba pri druhom góle

Posral to Di Francesco opět. Posral to tou zkurvenou připosranou taktikou celých 90 minut. 5-2-3 ty vole. Dementně. Až se zranil Marcano, konečně se to začlo otáčet a v prodloužení jsme byli lepší. Kdybysme takhle hráli od začátku, na pohodu by se to uhrálo. Eusebio Di Francesco je opět hlavní viník téhle zbytečnosti a musí odtáhnout do prdele. Na Cakira bych to neházel, Florenzi ho prostě za to triko zatáhl a byla to jeho kokotina. Schick dajvoval. To bylo posouzeno správně. Za vypadnutí může jen a pouze EDF. Je to strašná škoda. Nazdar.

Určite nemôže katastrofálne koučovanie DiFra ospravedlniť školácke chyby obrancov ti hráči sú proste slabý.
Ja sa ale aj tak stále neviem spamätať s toho posledného striedania že prečo Schick na krídlo namiesto faraóna.

A ešte jedna vec ten Rímsky medical staff to neviem čo je za borcov ale dvaja idú dole pre kŕče jeden ani nehral celí zápas plus Danieleho zranenie

O víkendu sem se v práci bavil s kolegou a on mi řekl, že dá kombík, že postoupí outsideři...mám pocit, že pár korun vyhrál

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Posral to Di Francesco opět. Posral to tou zkurvenou připosranou taktikou celých 90 minut. 5-2-3 ty vole. Dementně. Až se zranil Marcano, konečně se to začlo otáčet a v prodloužení jsme byli lepší. Kdybysme takhle hráli od začátku, na pohodu by se to uhrálo. Eusebio Di Francesco je opět hlavní viník téhle zbytečnosti a musí odtáhnout do prdele. Na Cakira bych to neházel, Florenzi ho prostě za to triko zatáhl a byla to jeho kokotina. Schick dajvoval. To bylo posouzeno správně. Za vypadnutí může jen a pouze EDF. Je to strašná škoda. Nazdar.
je to pravda, mě to střídání marcano cristante překvapilo a nakonec to bylo plus

akorát teda schick dajvoval stejně jak ten z porta a stejně jako na toho z porta to byl faul, dajv nedajv

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
je to pravda, mě to střídání marcano cristante překvapilo a nakonec to bylo plus

akorát teda schick dajvoval stejně jak ten z porta a stejně jako na toho z porta to byl faul, dajv nedajv

No jo, to je fakt. Ale ten napnutej chycenej dres byl jasně vidět, což znamená, že ho držel evidentně. Patrik dajvoval po běžném kontaktu, žádný jasný faul evidentně vidět nebyl. Ale podívat se na to jít mohl a měl, Cakir. O tom žádná.