Sushi napsal:to byla taky pětka ty vole, na shicka. mě poser.
Largo napsal:Můžem si za to sami. Nejvíc mě dneska zklamal Difra a Florenzi s Džekem.
je to pravda, mě to střídání marcano cristante překvapilo a nakonec to bylo plusIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Posral to Di Francesco opět. Posral to tou zkurvenou připosranou taktikou celých 90 minut. 5-2-3 ty vole. Dementně. Až se zranil Marcano, konečně se to začlo otáčet a v prodloužení jsme byli lepší. Kdybysme takhle hráli od začátku, na pohodu by se to uhrálo. Eusebio Di Francesco je opět hlavní viník téhle zbytečnosti a musí odtáhnout do prdele. Na Cakira bych to neházel, Florenzi ho prostě za to triko zatáhl a byla to jeho kokotina. Schick dajvoval. To bylo posouzeno správně. Za vypadnutí může jen a pouze EDF. Je to strašná škoda. Nazdar.
Sushi napsal:je to pravda, mě to střídání marcano cristante překvapilo a nakonec to bylo plusIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Posral to Di Francesco opět. Posral to tou zkurvenou připosranou taktikou celých 90 minut. 5-2-3 ty vole. Dementně. Až se zranil Marcano, konečně se to začlo otáčet a v prodloužení jsme byli lepší. Kdybysme takhle hráli od začátku, na pohodu by se to uhrálo. Eusebio Di Francesco je opět hlavní viník téhle zbytečnosti a musí odtáhnout do prdele. Na Cakira bych to neházel, Florenzi ho prostě za to triko zatáhl a byla to jeho kokotina. Schick dajvoval. To bylo posouzeno správně. Za vypadnutí může jen a pouze EDF. Je to strašná škoda. Nazdar.
akorát teda schick dajvoval stejně jak ten z porta a stejně jako na toho z porta to byl faul, dajv nedajv