Tvl jsem to zas neviděl a furt nechápu.
Než jsem šel večer asi v 8 spat, tak mi kámoš psal ať tu Barcu pořádně rozbijem, když jsem se ráno vzbudil, první zpráva byla "doufám že ses pořádně ožral". Jsem myslel že si klasicky dělá prdel, tak jsem pro jistotu zapnul EF a tam přes půl stránky že jsme vyřadili Barcu
jsem asi na minutu přestal dýchat a musel jsem se přesvědčit jestli ještě nespím. Nevěřil jsem a vlastně nevěřím do teď.
My jsme porazili Barcelonu, BARCELONU!!! ten tým co nás pár let zpátky zesměšnil, co nám dál minulý týden 4 kusy. Jako že dáme 3 bych pochopil, ale že nám nedají gola bych nečekal nikdy.
Sere mě že mi to nevyšlo přímo do Říma, ty oslavy po zápase byly dechberoucí. To si budu ještě dlouho vyčítat.
Celý den nečtu nic jiného, jen AS, všude. Krásný, dojemný videa ze zápasu atd. Je příjemné po těch letech číst všude chválu. Zase jsme jednou ohromili Evropu
tentokrát konečně pozitivně. Teď už to musíme dodělat. Máme skalp Barcelony, teď mužem porazit kohokoliv (nechci Bayern a Liverpool
).
Jsem neuvěřitelně šťastnej a těším se až si to pustím.
TEN HIPSTER TO DOKÁZAL!
DAJE
Tohle se hezky čte
https://sport.aktuality.sk/c/331138/ponizenie-i-najvacsi-vysmech-barcelony-zazracna-noc-v-rime-obletela-svet/
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk