LM čtvrtfinále ROMA - Barcelona

jsem pro :D ale kde Praha,Brno,Blava nebo Branky :daje: nemuzu uverit jeste, ale za ten vykon :Ok: :Ok: :Ok:

Jen vsuvka!Podle mě...tenhle zápas hodně prospěl Patrikovi ...celé Stadio mu párkrát zatlekalo a při střídání ovace(a to fakt nebyl zlý)...a na konec se držel s Radjou (který ho přednostně nemusel)... No a pak když sem viděl záběry s kabiny ....tohle je musí a taky stmelí

už je "zítra", takže... pomalu fotbal: TY VOLE JAK DOBŘE JSME TO ODEHRÁLI??? JSEM NEVĚŘIL SVÝM OČÍM

po rychlým gólu a vzhledem k vývoji hry a naší převaze jsem tomu věřil, fakt že jo

to nebyla žádná náhoda, jsme je rozkopali jak sněhuláka

já mám dost

To se takhle přistihneš, jak projíždíš instagram a tlemíš se u toho jak retard

na tento zapas a futbalovy zazrak budu v Rime spominat este mnoho rokov...veril som ,ze mozme vyhrat 3-0 a rozpravka je skutocnostou,nemozem tomu uverit...ROMA prekrocila svoj tien,sme v SEMIFINALE CO TI JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :daje: :daje: :daje: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :Ok: :roma: :roma: :roma: :roma:

eusebia di francesca zrejme uz nevyhodia,po historickom postupe :mrgreen: ...v lige to trenuje ako dement to treba uznat,ale v champions league to je nieco uplne odlisne,to co dneska predviedol a nahecoval muzstvo ,OBROVSKY KLOBUK DOLE...fandim Rimu od 2007 a toto bol jeden z najlepsich vykonov ,ake som kedy videl...ked budem mat zle dni,pustam si tento zapas....Messi doteraz nevie co sa stalo...GRAZIE ROMA ! :daje: :roma: :sala: :sala: :sala:

de rossi a manolas si dali vlastne goly a v odvete to napravili. :tlesk: :tlesk: :tlesk: ...toto dokaze napisat len futbal,nemam slov.

krasne sa nato pozera :oops: tie sklamania a rimske DNA pocas tolkych rokov su odcinene...dnes bude o RIME hovorit cela Europa. :roma:

vzhladom na dvojzapas sme postupili uplne zasluzene.
a doma sme uplne zasluzene vyhrali 3-0.
nikdy by som nepovedal, ze Eusebio to v tomto zapase prvykrat v sezone postavi na troch obrancov.

dostal som viac gratulacnych smsiek ako na narodeniny, tento vysledok ide zjavne do sveta...
trochu tusim, ktory tim a hrac bude nakoniec nasim katom, ale na tento zapas sa bude spominat roky a som velmi rad za Danielleho, lebo dnes vystupil definitivne z "tiena" Francesca a stal sa nesmrtelnym.

dnes mu patri toto:
C'E SOLO UN CAPITANO! :danko:

v prvom rade vsak zvitazil tim, ktory bol dnes neskutocny!
GRAZIE ROMA dlho neznelo tak dobre!

:sala: :sala: :sala:

taky mi lidi píšou :lol:

zampa:
https://www.facebook.com/amma72r/videos/2023507051301960/