LM čtvrtfinále ROMA - Barcelona

scr

Neuvěřitelný na tohle jsem dlouho čekal!!! To chce panáka!!! Teď už to musíme vyhrát!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE TY VOLE

Nevericne jsme to sledovali na letisti v Bogote, kde se postupne na zaver shromazdilo asi 50 lidi a vsichni cumeli jak puk. Momenty jako tenhle stoji za ta leta stradani nas, fanousku AS.;)

PICO KURVA ADRENALIN ,KLEPU SE JSEM V TRANZU :daje: :daje: :daje: krasa ja ti asi odpustim i tu ligu jestli budes do 4 mista takovy valec ,naprosto zaslouzeny postup v Patek jdu do komatu :sala: :sala: :daje: :sala: boze kdy jsem mel vetsi radost z Rima ani nevim

huaeheageuhgaeebeubeahuaeuzfazfefzaftedazecaezabahneajneaevajbeahagjheabeiaezbaeuiveuzaebuieavezuavuiebaebnldkflonouitaveh

Sushi napsal:
huaeheageuhgaeebeubeahuaeuzfazfefzaftedazecaezabahneajneaevajbeahagjheabeiaezbaeuiveuzaebuieavezuavuiebaebnldkflonouitaveh

Cejtim to dost podobně :mrgreen: :mrgreen: :Ok:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Chlapci toľko radosti :tlesk: vyhrali nad asi najväčšími simulantmi a chudáčikmi, ďakujem, že ste poslali tú bandu paneniek preč z LM, Barcelona bude na Rímske peklo ešte dlho spomínať!!! GRAZIE RAGAZZI, GRAZIE ROMA :tlesk: :sala:

Pokud budete pro, navrhuji na semifinále společné setkání. Tohle už jinak nejde.