Liga mistrů 2015/16

tak ale toto je maximálne prijateľná skupina, mohlo to dopadnúť oveľa ale oveľa horšie, si predstavte miesto Leverkusenu Man United a miesto Bate Wolfsburg...niet sa tu na čo vyhovárať, skupina je veľmi dobrá, by som povedal, že nám bol až žreb milosrdný v porovnaní s minulým rokom, samozrejme až na Barcu, tam je ten futbal kdesi úplne inde...jednoznačne tento tým má kvalitu a potenciál na to aby postúpil, predsa nejaký Leverkusen nás nemôže rozhádzať...teším sa aj preto, lebo Leverkusen je môj najobľúbenejší tým z Bundesligy, verím v postup FORZA ROMA :sala:

Ja si teda žiadne ilúzie po minulej sezóne už nerobím, budem rád, ak tie 2 zápasy s Barcou prežijeme bez toho, aby sme dostali ďalšiu sedmičku. Bate vôbec nepoznám, ale písať tu o tom, že by sme im mali dať 5ku? wtf? :think:

Sledoval som Bayer obidva zápasy proti Láziu a teda ľahký súper to nie je. Skvelo im pracuje záloha Bender - Krammer, pred nimi tá "10" (nejak Calhhanoglu alebo tak) je hodne šikovný a nebezpečný, s výbornou strelou, toho hlavne buď Dani alebo Keitič budú musieť istiť.. V predu neúnavný Kiessling, ktorý pracuje pre celý mančaft. Ich krídla sú ale nič moc a stopéri s ľavým obrancom sú kiksári.

DAJE

Los ujde. Pokud nedostaneme nálož od barcy a nezesypem se z toho, tak 2 místo je reálné.

Mj. Pokud se udělá výjezd na Bayer tak se hlásím taky, ze bych jel.

Carlo napsal:
Ich krídla sú ale nič moc a stopéri s ľavým obrancom sú kiksári.

Bellarabi je podla mna jeden z ich najlepsich hracov a Mehmedi je tiez v pohode.
Obrana by mala slabsia, tym sa ale utesovalo aj lazio a vonku sa ani poriadne nedostali na ich polovicu.

podla mna maju slabinu v sirke kadra, takze ak by mali nejakych suspendovanych a zranenych hracov zakladu, mohla by to byt nasa vyhoda.

poradie zapasov je super, nezaciname na Nou Campe, ale s Barcou doma, v druhom kole ideme do Borisova, kde by este nemuselo byt -30 a potom dvojzapas pravdy s Leverkusenom, pricom najprv hrame u nich...

Sushi napsal:
worst:
bayern, real, Roma, wolfsburg

best/want:
psv, bayer, Roma, malmo

expect:
benfica, atletico, Roma, monfhcnoegabangladeshach

edit: jasně, nejde mít dva ze stejný země, místo wolfsbrgu teda záhřeb

moc jsem to netrefil :lol:

nechtěl jsem dva týmy - Bayern a Barcelonu, s Leverkusenem to taky nebude sranda a BATE podceníme jako dycky

BTW, danko spomínal na EF tú Garciovu úchylku točiť len 15 hráčov a že back up na ľavo nebude Emerson, ale Toro... tak celkom sa to zdá byť pravda, lebo na súpiske pre LM nie je Emerson a Noro Gyomber...

kompletní soupiska pro Ligu mistrů