Liga mistrů 2015/16

prial by som si PSV z prveho a Wolfsburg zo stvrteho kosa.
v skusobnom losovani sme dostali Bayern, Man Utd a Gent.

Agostino napsal:
prial by som si PSV z prveho a Wolfsburg zo stvrteho kosa.
v skusobnom losovani sme dostali Bayern, Man Utd a Gent.
Bayern/manU-roma 7:1, 7:1 v LM

Zase nas losovali jak poslednych psov, zase nam ten pred nami vyfukol lahku skupinu.

Budiz, lazio to raz s leverkusenom uhralo, uhrame to i my. S barcou sa akurat bojim nakladu.

Ten stvrty neviem co je.

Barcelona Leverkusen Roma BATE

keby nebol Maldini kokot, tak mame skupinu Zenit Valencia Roma Gent a v D-skupine bude Juventus ManCity Sevilla Wolfsburg.

dufam, ze nebudeme zacinat na Nou Campe.

FORZA ROMA!!!

:lzm:

jeidná skupina kterou jsem po druhým koši chtěla byla G (Chelsea, Porto)...zase jsme vyfasovali to nejhorší, jenom Juventus má možná horší skupinu. Bate snad uhrajem, Leverkusen bude boj a od Barci se bojim vyprasku. V přípravě nás honili jak psy.

Jinak se rýsuje výjezd do Leverkusenu, to by bla paráda :Ok:

Ty vole

Kdyz sem to videl, tak sem si rikal, ze by bylo lepsi PSG s Realem
Barca nam vypraska kozich
S Leverkusenem to bude tezkej boj

scr

Ja jsem spokojenej...atraktivni zapasy..I s Barcou se to da uhrat..a s leverkusenem si myslim ze to uhrajeme dobre...druhej flicek nas nemine a na zapas v Leverkusenu by nebylo spatne se zaject podivat :)

s losom som spokojny,oproti minulemu roku hratelna skupina ...2 miesto by sme mali dat v pohode,najviac mam obavu na nou camp a aby to neskoncilo zase nejakou ostudou :pray:

scr

Zopaknem rok 2002!!!

[youtube]https://youtu.be/Cq9ivQcEBVQ[/youtube]
[youtube]https://youtu.be/tJDDkY7J6x0[/youtube]

Fuha, tady vladne docela optimismus, co se tyka zapasu s Leverkusenem. Ja nevim, ja bych byl urcite opatrnejsi. Barca a Bayer jsou imho favoriti

scr

Francesco Totti AS napsal:
Fuha, tady vladne docela optimismus, co se tyka zapasu s Leverkusenem. Ja nevim, ja bych byl urcite opatrnejsi. Barca a Bayer jsou imho favoriti

Myslim ze se da ale v klidku porazit to same i Barca...porad plati...hlavne se z toho neposrat!! Pokud budou hrat svouji hru a diktovat tempo..jde porazit kazdej

Podobně to tady vypadalo i minulou sezonu a jaký sme byli...
Z dvojzápasu s Barcou si myslim, že budem rádi za bod a skore 1-4.
BATE prostě musíme urvat, to musí bejt za plnej počet
S Leverkusenem můžeme urvat 4 body
Teoreticky bychom postoupit mohli, uvidíme, co předvedou na hřišti

Leverkusen uplne nicil lazio svojim pressingom, takze urcite by som netvrdil, ze sme proti nim favoritmi.
tretie miesto je realne, druhe by bol velky uspech.

Bate mělo loni skore 2:24 když dostali 7 od Porta a 6 od Shaktaru, tak doufám, že se nenecháme zahanbit a minimálně tu 5 jim dáme. Na Barcu nemáme, to budeme soudní, když to bude 2x 0:3 bude to zázrak. Od Leverkusenu nevim co čekat, nemusime byt zrovna ve formě, navíc Němci jsou Němci, ti nam nic zadarmo nedaji

Já taky samozřejmě nikde netvrdil, že jsme favoriti, pozor na to. Reagoval jsem v kontextu na vzlykot nad losem, přičemž je potřeba uznat, že jsme taky mohli z druhého koše chytit Real, United, City, Atlético nebo Arsenal, což jsou objektivně těžší soupeři než Leverkusen. Já si myslím, že Leverkusen je cca na úrovni Porta, nás nebo Valencie, čili výrazně lehčí soupeř ve druhém koši rozhodně nebyl. To ale nic neříká o tom, že jsme proti nim favorit - ale pokud chceme jít dál, tak v kontextu ostatních možností bychom je prostě porazit měli. A za tím si stojím. Uvidíme holt jak na tom kdo bude. daje.