Letní příprava 2018

samozřejmě rychta, v bráně Mirante, v základu Santon a Jesus... Gonalons... bo Kolarov, Olsen, Fazio sotva přiletěli po volnu, ono volat po becích, když nehrál Saša, Florko ani Rick, je samozřejmě hloupost. :)

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
samozřejmě rychta, v bráně Mirante, v základu Santon a Jesus... Gonalons... bo Kolarov, Olsen, Fazio sotva přiletěli po volnu, ono volat po becích, když nehrál Saša, Florko ani Rick, je samozřejmě hloupost. :)

Tak si naši situaci v obraně shrneme.
- Nalevo máme Kolarova, kterýmu bude letos 33, jako backup bude Santon, kterýho se v Interu snažili zbavit asi tak celou jeho kariéru a nikdo ho nechtěl a dvacetiletýho kluka, kterej nikdy nehrál dospělej fotbal a minulej rok nehrál fotbal vůbec.
- Uprostřed máme docela solidní trojici Manolas (kterej včera hořel jak papír), Fazio, Marcano a k nim všemi milovanej JJ, kterej na jeden dobrej zápas naváže dalšíma třema špatnejma (doufám, že ho Monchi prodá někam do Lýbie) a talent s 300 minutama z druhý francouzský
- Napravo je Flore, což není bek a Karsdorp, kterýho nikdo z nás ještě neviděl, protože buďto marodil s kolenem, nebo marodil s kolenem.

- Přihodim k tomu úplně ztracenýho Gonalonse a převládá optimismus

Jo a Mirante ještě tak dva, tři tutový goly chytil

Karsdorp (Flore) - Manolas (Marcano) - Fazio (Jesus) - Kolarov (Santon, Pellegrini)

ano, není to Real, ale pořád si musíme uvědomit, že jsme Řím

btw. kdybych o tom rozhodoval já, Juan Jesus už by byl dva roky ve Frosinone nebo doma v Brazílii jak Bruníčko. je tu ale věc, o které jsme se tu už kdysi kdesi bavili. A to, zda seženeš kvalitnější backup, kterej ti bude trpělivě vysedávat na lavici, nežvanit, neremcat a nastoupí vždycky, když to budeš potřebovat. Já bych do toho rizika asi též šel, protože toho člověka fakt nemám rád, ale jistej si tím nemůže být nikdo a to bude taky hlavní důvod, proč u nás ten nekopa furt straší.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Karsdorp (Flore) - Manolas (Marcano) - Fazio (Jesus) - Kolarov (Santon, Pellegrini)

i bez toho doprovodnýho komentáře to je strašný
nejsme Real, ale je možný, že se s Realem střetnem a aktuální "B" naší obrany by nemělo ani na Cesenu

scr

Manolas-Jesus a Pellegrini dobromady..tragedie. Prislo mi teda, ze na tech americkejch travnikach, je ten balon nejak moc rychlej, coz asi vyhovovalo spis Šunčičkám, než nám, ale na to se nejde vymlouvat..dostali jsme klepec v první puli a to pořádnej. Patrikovi to strili..Under taky dobry, jen by se mohl vic soustredit na presnost misto paradicek.. Pastore OK

PsYchr napsal:
- Nalevo máme Kolarova, kterýmu bude letos 33, jako backup bude Santon, kterýho se v Interu snažili zbavit asi tak celou jeho kariéru a nikdo ho nechtěl a dvacetiletýho kluka, kterej nikdy nehrál dospělej fotbal a minulej rok nehrál fotbal vůbec.
- Uprostřed máme docela solidní trojici Manolas (kterej včera hořel jak papír), Fazio, Marcano a k nim všemi milovanej JJ, kterej na jeden dobrej zápas naváže dalšíma třema špatnejma (doufám, že ho Monchi prodá někam do Lýbie) a talent s 300 minutama z druhý francouzský
- Napravo je Flore, což není bek a Karsdorp, kterýho nikdo z nás ještě neviděl, protože buďto marodil s kolenem, nebo marodil s kolenem.

:lol: :? :lol: :? :lol:

2:4 pro nás....za stavu 2:1 to dal na 3 beky(Kolarov,Jesus,Fazio) a na stranách L.Pelle,Flori a skóre jsme otočili

Videl jsem druhej polocas a Luca Pellegrini se mi hodne libi. A Schickinho je letos uplne jinej. Akorat to vypada ze bludny holandan na pravem beku uz se fanouskum na hristi asi neukaze, je zas zranenej

Videl jsem to cely. Zas bych to neprecenoval - za Barcu hralo becko a zbytek hraci z juniorky.
Ale na rozdil od nas je na nich videt, ze vsichni hrajou stejnej styl, uz od zaku. Kazdej vi, co ma hrat a kde. U nas je ale pochopitelny, ze kdyz se
zmeni 11 hracu, tak to chvili trva.

Hodne se mi libil Cristante, oba brankari, opet Marcano a Schick s Faraonem.

Naopak opet nic neukazal zmatenej Gonalons a jeste zmatenejsi Jesus. Alergickej opet zacinam bejt na posouvace Strootmana. Prodal bych vsechny tri.

Prohrali jsme s Raalem 2:1, kdyby to nekoho zajimalo. Docela o nicem. Mame hrace na 4-2-3-1 ale porad hrajem 4-3-3 ktere je a bude o nicem pod profesorem Eusebiem..

Pique napsal:
Prohrali jsme s Raalem 2:1, kdyby to nekoho zajimalo. Docela o nicem. Mame hrace na 4-2-3-1 ale porad hrajem 4-3-3 ktere je a bude o nicem pod profesorem Eusebiem..

Neviděl jsem, takže těžko soudit.
Každopádně souhlas s tím, že s Pastorem je to na 4-2-3-1 přímo nalajnované.

[media]https://youtu.be/aD108X-DCLY[/media]

No... Marcano jednoznačně u obou gólů, u prvního Olsen stojí, čumí, chrápe... Než aby Asensiovi vletěl pod nohy...
Bale geniální, udělal zápas.
Ale mleli nás, neměli jsme nic. Takže podle videa všechno, jen ne radost. :/