Letní příprava 2018

Teď jsem to dokoukal jako replay. Máme se teda na co těšit. To složení 4-2-3-1 bych bral taky, s Pastorem to jinak nejde. Dneska se opět ztrácel.

Představuju si to asi tak: Olsen - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - De Rossi, Pellegrini - Ünder, Pastore, Kluivert - Džeko.

K zápasu, Real někde úplně jinde, a to i s klukama kolem 18 let. Naprosto dominantní. My si neuměli přihrát. Nejkreativnějším hráčem, kterej rozehrával akce, byl Džeko. Obrana hrozně nejistá. Perotti se pohyboval na pozici Kolarova častějc než Kolarov, vepředu nic. Ten střed s Cristantem a Pastorem hrozně nekreativní. V závěru na pozici pravýho křídla Juan Jesus. Fakt se na to nedalo koukat. Mírný zlepšení přinesli Manolas, Pellegrini a Kluivert, ale jinak děs.

Marcano především posral první gól, kdy spíš nesehraností s týmem nevystavil Asensia (nebo kdo to byl) do offsidu. U druhý musí bejt zdvojovanej proti takovýhlemu hráči. Nicméně jsme odehráli slušnou žumpu. Za 14 dní sezóna, jsem zvědavej...

Ten prvý gol bol Marcanova chyba, ale tá prihrávka bola neuveriteľná. Klobúčik pred Baleom. Pri druhom góle chybalo zdvojenie, tam zaspal Fazio a nezavrel priestor pred bránou.

Zápas som nevidel, na sezónu sa teším, ale nič nečakám.

Pique napsal:
Prohrali jsme s Raalem 2:1, kdyby to nekoho zajimalo. Docela o nicem. Mame hrace na 4-2-3-1 ale porad hrajem 4-3-3 ktere je a bude o nicem pod profesorem Eusebiem..
4-3-3 je nejnudnější rozestavení a je jedno jestli pod Edf nebo zidanem. Jednoznačně 4-2-3-1

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

loni jsme v přípravě dostali dardu od celty vigo nebo koho, klííííd

ale ok, růžový to neni

to jsem odpružil jak lavinu
mo nechápu smysl toho zápasu
divnosestava
některý hráči už teď pletli nohama
řekněme jako trénink dobrý, ale otázka je, jestli by pak nebyl lepší prostě trénink

souhlas, jakej smysl má Fazio na CDM, Shaarawy na hrotu a mezitím borci z juniorky, to taky moc nevím
prostě to jedině brát jako ostřejší trénink, jinak to nevidim

Francesco Totti AS napsal:
Soupeři odpovídající evropské soutěži, kterou budem příští sezónu hrát...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Hm, je to tak... :zed: