Letní příprava 2018

Latina padla do Serie D takže žiadne hodnotenie asi nemá zmysel každopádne ma potešil Luca Pellegrini. Nato že Karsdorp ma za sebou 100 dospelackych stretnutí tam Luca robil oveľa väčšie problémy. Len tak dalej

scr

Za hodku Avellino sem zvědav kdo bude v kysne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Patrik pěkná hlavička a nahravka....rok mediální masáže má za sebou ,takže teďka bude mít klid na bodování

http://www.forzaroma.info/video/video-roma-avellino-1-1-gli-highlights-della-partita/

Je jasný, že to bude dýl trvat, než se to mužstvo sehraje, těch změn je opravdu hodně.

Ale vyzdvihl bych Karsdorpa, Schicka a Marcana, kteří na mě zatím dělají moc dobrý dojem. Proti Avellinu se začal rozehrávat i Kluivert, i když prvních 20 minut nebyl vidět. Jesus a Marcano nesmí hrát spolu.

STRAŠNÝ
vysral bych se na nějaký pravý křídlo a přivedl beka, minimálně jednoho

PsYchr napsal:
STRAŠNÝ
vysral bych se na nějaký pravý křídlo a přivedl beka, minimálně jednoho

Úplně přesně ....hořelo to solidně a to samozřejmě přihlížím k nerozehranosti a obměně kádru

Já bych třeba beka neviděl jako náš největší problém. Je tam Karsdorp, u kterýho jen DiFra nechtěl riskovat zranění, měl nějaký potíže na tréninku. Florko měl zlomenej nos. Takže je jasný, že když napravo musí hrát Santon, moc dobrý to nebude. Nalevo bude Kolarov, opět špička. Luca bude taky časem skvělej, prvních 20 minut hrál moc dobře. Jen potřebuje čas se vyhrát.

Naopak mě hodně zklamal Manolas a Juan, tihle dva asi nemůžou hrát spolu. Z Marcana je naopak vidět jistota a lehkost zároveň.

Opět mě samozřejmě štval Gonalons, kterej v tý záloze v podstatě nebyl a ještě u dvou gólů jen tak stál. Celej tým působil hrozně nerozehraně, špatný a nepochopený nahrávky, atd. No, je hodně na čem pracovat, pozitiv jsem tam moc neviděl. Snad jen Cengiz se Schickem mě potěšili.