Včera jsem viděl a pár postřehů. Opakuju, jen příprava, vlastně trénink, takže nic převratnýho.
První půle:
Allison fajn, jistej, ale je fakt, že moc práce neměl

Ta obranná fáze vlastně vůbec nebyla třeba. Ale líbil se mi Rui, kterej je mnohem sebevědomější než Digne, víc technickej a dobrý centry. Hodně se mi líbil Paredes, který dával balony rychle od nohy. Má velkej rozhled a působí klidně. Výborný pasy. Kevin hvězda a lídr. Zaujal mě Džeko, kterej vypadal hodně v pohodě a moc nespálil. Perotti na křídle ve velký pohodě i přes ten terén.
Druhá půle:
Nejlepší hráč podle mě Gerson. Pohyb jak Pogba, skvělý krytí míče, perfektní nahrávky a jde pořád dopředu. V jeho letech paráda. Iturbe byl fajn, i když tenhle povrch mu nesvědčí. Ale hezký góly a rychlej přechod do útoku. Skvělej Seck, kterej už teď ukázal rychlost i důraz. Trochu nevýrazný Marchizza, ale do budoucna na něj můžem spoléhat víc než na Romagnoliho. Di Livio na postu desítky nic moc, to se mi víc líbil D'Urso z první půle. Sympaťák Ricci nezklamal a snažil se, ale myslím, že by pro něj roční hostování v prvoligovým týmu, kterej na něj bude spoléhat, prospělo víc, než rvát se s Florenzim, Salahem, El Shaarawym a možná Iturbem o post. Pokud by odešel Iturbe, tak pak jo.
Každopádně sem zvědavej na nějaký těžší soupeře, typu Liverpoolu. Tam snad i s Nachem, Szczesnym, Jesusem a pořádným bekem.