Letní příprava 2016

Včera jsem viděl a pár postřehů. Opakuju, jen příprava, vlastně trénink, takže nic převratnýho.

První půle:
Allison fajn, jistej, ale je fakt, že moc práce neměl :D Ta obranná fáze vlastně vůbec nebyla třeba. Ale líbil se mi Rui, kterej je mnohem sebevědomější než Digne, víc technickej a dobrý centry. Hodně se mi líbil Paredes, který dával balony rychle od nohy. Má velkej rozhled a působí klidně. Výborný pasy. Kevin hvězda a lídr. Zaujal mě Džeko, kterej vypadal hodně v pohodě a moc nespálil. Perotti na křídle ve velký pohodě i přes ten terén.

Druhá půle:
Nejlepší hráč podle mě Gerson. Pohyb jak Pogba, skvělý krytí míče, perfektní nahrávky a jde pořád dopředu. V jeho letech paráda. Iturbe byl fajn, i když tenhle povrch mu nesvědčí. Ale hezký góly a rychlej přechod do útoku. Skvělej Seck, kterej už teď ukázal rychlost i důraz. Trochu nevýrazný Marchizza, ale do budoucna na něj můžem spoléhat víc než na Romagnoliho. Di Livio na postu desítky nic moc, to se mi víc líbil D'Urso z první půle. Sympaťák Ricci nezklamal a snažil se, ale myslím, že by pro něj roční hostování v prvoligovým týmu, kterej na něj bude spoléhat, prospělo víc, než rvát se s Florenzim, Salahem, El Shaarawym a možná Iturbem o post. Pokud by odešel Iturbe, tak pak jo.

Každopádně sem zvědavej na nějaký těžší soupeře, typu Liverpoolu. Tam snad i s Nachem, Szczesnym, Jesusem a pořádným bekem.

já zatím odpočívám :mrgreen: viděl jsem sestřihy, ale asi začnu víc sledovat aspoň od konce července... :lol:

Som ten včerajší zápas s Terekom kukal jak idiot na facebooku, a on išiel NA sPORT 1 a akurát ho teraz reprízujú :mrgreen:

Gerson s Alissonom neboli, lebo muselí odletieť do Brazílii kvôli vízam do USA. Kvôli rodinným problémom chýbal aj Vainquer a Paredes so Zukanovicom sa ešte pred zápasom stihli zraniť.

Inak, už lepší súper a hneď to bolo cítiť, ale veľké haló by som z toho nerobil. V strede poľa behali Emerson, Torosidis a mladosi. Každopádne ten veľký černoch na ľavom beku nevypadá zle. Ricci nič moc, Iturbe o dosť lepší. Perotti na ľavo bude lepší jak v strede. Lobont už nechytí nič ty vole :skod:

Rudiger a Nura zůstavají doma.
Sadiq?

Sadiq se vůbec nepřipravuje s áčkem, byl, myslim, s nigerijskou repre někde

tvl, to je hroznej tým

scr

Prosim je nejakej kalendar letni pripravy? Vim ze 27 hrajeme dalsi pripravnej..ale nemate vice infa?Diky

scr

Sushi napsal:
http://www.asroma.com/en/tag/en/tour%202016

Dik, ale to je uplne o hovne je tam jen ta amerika, zbytek neni ani v kalendari..treba 27 ted hrajeme od 12 s Interem atd...

scr napsal:
Sushi napsal:
http://www.asroma.com/en/tag/en/tour%202016

Dik, ale to je uplne o hovne je tam jen ta amerika, zbytek neni ani v kalendari..treba 27 ted hrajeme od 12 s Interem atd...

Tak jak jsme hráli podle tebe s tím Interem? :lol:

Ja se ho zastanu taky jsem cetl ze mame hrat proti Interu :roll: bylo to na livesport.cz asi dost velky omyl :D jsem si rikal ze je to blbost když jedou do USA :Ok:

Hráme z dneska na zajtrajšok s Litrpúlom... niekto aktívny by sa mohol kuknúť, o kolkej vlastne a kde by bola možnosť to sledovať, mne sa nechce, dík :D

aha, takže se to hraje až o půl třetí, půjde to na Betu, stream se podle mě taky nějakej najde