Letná príprava 2013

Pique napsal:
Sushi napsal:
ták to asi nedám :lol:

Ty vole, to je tvůj čas právě. Ale chápu, že ráno vstáváš, je Prostřeno :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
jo to bejvávalo :mrgreen: teda já furt toho moc v noci nenaspim, ale snažim se, jinak spim přes den a lidi na mě kvůli tomu začínaj blbě koukat :mrgreen:

Neviem predtým bývalo dopredu aj na nete že na tom roma channel bude ale teraz nič tak neviem. ani na sportlemon neni ten zápas.

Sushi, zeptej se, prosím, na italskym foru, jestli má někdo nějakej potvrzenej stream

na RCh to bude psali na fb

klida napsal:
Sushi, zeptej se, prosím, na italskym foru, jestli má někdo nějakej potvrzenej stream

na RCh to bude psali na fb

jsem zabanovanej na tejden :mrgreen:

bude to asi na youtube zas ne?

Tak po 1.poločase :

Super futbal, super výkon, Pjaničovi sa splnil sen a hrá registu a značne si to užíva, hrá dobre, najlepší na place Totti, Florenzi, Bradley.

Strootman skazil pár vecí, ale on dalsie lopty potom vybojuje, je vysoký a vie behať, silný, ak bude hrať tuto pozíciu LCM, tak si od neho slubujem väčšiu efektivitu u zálohy ako pred rokom. Zaostáva Tallo a trochu Toro-ten robí pičovinky trochu .....

Benatia neuvěřitelná hrana :mrgreen:

Toro asi nejhorší, není to první zápas, co je špatnej.

Pjanič nejlepší na place.

Frančeho balon asi v 5. minutě neuvěřitelnej :oops:

Toro neni zlý futbalista, ale balkansku krv v sebe nezaprie, príde mi trocha-dosť rozladený ....

Páčilo sa mi to až do chvíle, kým tam došiel DDRko, zas hral režistu, spravil tam tutovku pre supera, nič nespravil dobre, celé sa to jeho príchodom spomalilo, pri šúčastnej forme Bradleyho bude mať čo robiť, ona by bola blbosť aby hrali DDR s Bradleym spolu, ideálne to je momentálne hrať Bradley/DDR-Pjanič-Strootman alebo Bradley/DDR-Strootman-Florenzi, Holandan každopádne musí hrať

DDR byl včera fakt hroznej. Chtěl to odehrát svým stylem s prtem v zadku, ale kulové. Zkazil většinu věcí. Pjanic ho zatím válcuje na té pozici a Rudi mu očividně věří. K němu bude Strootman a kdo třetí, to bude boj.

Jinak si myslím, že ten gol jsme jim nechali, to ať mi nevykládá nikdo :mrgreen:

večer jsem se na to ve dvě vykašlal, nechtěl jsem se potkat s tátou, až bude vstávat do práce :mrgreen:

Stootman vypadá v tom sestřihu luxusně, snad mu to vydrží

asi patnáctá trofej v historii

3 tituly
9 coppa italia
2 superpoháry
1 pohár fanklubů

...tak šestnáctá :mrgreen: