Letná príprava 2013

Podľa mňa je tých prípravákov tak akurát. A súhlasím s Piquem, zatiaľ sa mi to nepáči. Ale ešte je času...

Francesco Totti AS napsal:
Pique napsal:
Jen k tý hře proti Burse. Pišlo mi to dost podobný jako za Luise.
Hlavně před vápnem. Milion přihrávek dokola a žádná pořádná kolmice do vápna, ani střela, nic.

to jo, ale tiež dufam, že takto naša záloha hrať nikdy nebude : Jedvaj-Bradley,Pjanič

z nich 1 stopér, 1 čo na gol potrebuje 550 šancí a Ďalší čo sa k strele ani nedostane .....

Skor od Strootmana si slubujem, ze by mohol tu prechodovu fazu zjednodusit a zrychlit. Snad...

Ono možno na Daniho nadávame a často hovoríme, však je tam Bradley, ktorý si to odkope, ale práve v takýchto zápasoch, ktorých bude veľa ked to bude chcieť ukazať aby sme my tlačili a niečo vytvorili do plných sa ukáže rozdiel-IMO

Verím zálohe DDR-Strootman s Florenzim

Stále si myslím, že by sa ešte jeden záložník uživil

Taky bych to viděl na zálohu DDR-Kevin-Florenzi. Pjanić mě zatím v přípravě nepřesvědčuje, i když je to jenom příprava. Na druhou stranu u Kevina mám otazník, těžko říct jak mu SA sedne, aby to nebyl propadák. Jsem zvědavej, jestli Rudi bude dávat příležitosti Rodrimu, klidně i na tom registovi :mrgreen:

Dneska začneme nejspíš takto: Lobont; Balzaretti, Benatia, Burdisso, Torosidis; Bradley, Pjanic, Marquinho; Totti, Osvaldo, Lamela

Mimo jsou: De Sanctis, Maicon, De Rossi, Florenzi and Destro

Funny fact: Ak niekedy na krajoch obrany nastúpia súčasne Maicon a Dodo, naša štvorčlenná obrana bude mať síce iba sedem nôh, ale za to šesť brad.

Ke konci docela nuda. 25 minut to bylo na pohled docela pěkný, ale co z toho, když si nic nepvytvoříme. Dobře Kevin, Erik, chvilkama Miralem. Docela se mi líbí i Marco a to je co říct.

líbí se mi Caprari
když třeba někteří přestanou sólovat, tak by se nějaká šancička mohla urodit