Letná príprava 2013

Môj záver po tomto zápase znie, že si myslím, že budeme hrať fotbal konečne. Síce nie hneď, ale časom podľa mňa určite. :Ok:

danko10 napsal:
Môj záver po tomto zápase znie, že si myslím, že budeme hrať fotbal konečne. Síce nie hneď, ale časom podľa mňa určite. :Ok:

To je potesujuca sprava.

Ake padli goly? Burdi podla mna z rohu, bradley z dorazky alebo podobnej zmatenice.

Som rad teda za vitazstvo.

Viděl jsem první celej zápas a jsem šťastnej, ten chlap ví, co chce, dobře se na to dívalo, bylo to i dostatečně kolmý. Já mám fakt radost, Strootman super, France mě bavil. Bradley výbornej, řiká si o sestavu.

videl som 20 minut, podla mna celkom slušne, ale stále si to v koncovke predstavujem teda inak, hrajkáme sa, nevieme čo stým .....

klida napsal:
líbí se mi Caprari
když třeba někteří přestanou sólovat, tak by se nějaká šancička mohla urodit

Celkom mu to krídlo sadlo zdá sa. Som zvedavý ďalej či to nebola len náhoda. Udajne aj Garciu pozitivne prekvapil

Mick napsal:
klida napsal:
líbí se mi Caprari

Celkom mu to krídlo sadlo zdá sa. Som zvedavý ďalej či to nebola len náhoda. Udajne aj Garciu pozitivne prekvapil

kdyby v Blavě místo tyče, jak mu to Simplíco strčil, dal gol, tak už byl dneska v základním kádru

klida napsal:
Mick napsal:
klida napsal:
líbí se mi Caprari

kdyby v Blavě místo tyče, jak mu to Simplíco strčil, dal gol, tak už byl dneska v základním kádru

to by bolo ale veľmi oničom, a ja bych napríklad nezažil svoj najhorší den vživote :zed: :zed: I ked stretnut vás bolo celkom fajn :Ok:

http://www.mlssoccer.com/video/2013/07/29/michael-bradley-and-thierry-henry-discuss-their-respect-francesco-totti#ooid=hsM2ZxZDryMWf3hzh5HiYQS5OzmxpkfP

bradley a henry o Tottim

Dik. Inak nášho času bude ten prvý zápas 1.8 o 3 ráno. Dúfam že to dáva aj Roma Channel na youtube aby sa dal pozrieť záznam