Letná príprava 2013

Příspěvků
5,142
Hlavne heslo tohto bolo, ze "Vsetci sme na jednej lodi" tak hadam to zvysilo moralku,a pojde sa od prveho kola, do posledneho. Ale mam pocit, ze zase upadam do iluzie, ze od sezony cakam vela, a nemal by som, ale ja chcem vela, mame na to.
 
Příspěvků
3,754
LA FORMAZIONE UFFICIALE DELLA ROMA

ROMA (4-3-3) Lobont, Torosidis, Burdisso, Castan, Balzaretti, Pjanic, Jedvaj, Bradley, Totti, Osvaldo, Lamela. A disp Skorupski, Julio Sergio, Strootman, Romagnoli, Crescenzi, Dodo, F. Ricci, M. Ricci, Verre, Florenzi, Frediani, Taddei, Marquinho, Caprari, Borriello, Tallo.

All. Rudi Garcia.
 
Příspěvků
9,059
No, bolia ma oči z toho :mrgreen:

Dufam, že ten Jedvaj v zálohe je vtip, nedal prihravku dlhšiu jak meter, Eríček je super, Osvaldo na facku ...
 
Příspěvků
6,410
Celý o ničem...takový šolíchání kolem vápna, žádná střela nic. Pjanič snad nedal balon. Jedvaj se mi tam celkem líbí. Jsem zvědavý co s nama udělá Chelsea
 
Příspěvků
9,059
Mám pár postrehov, dufam, že bude hrávať Florenzi, lebo to bude celé hrozneeee pomalé, Pjanič síce včera pár krát dobre zakročil, ale zas jak má dať rozhodujucu prihravku zazmetkuje

Komentátori chválili Burdissa, a aj na romanews mal dobré hodnotenie, a naopak sfuckovali Castana

Castan šiel po pol hodine dole, nebojí sa pritvrdiť, Burdisso si tam behá jak najväčšia hviezda, tým štýlom som "klasa", mám všetko pod palcom, ale akcia po ktorej nám skoro dali gola a Toro to musel hasiť pre bránou išla cez neho, potom sa lahko nechá prehlavičkovať pri rohu kde skoro padne gol, pri gole ide vlažne k centrujúcemu hráčovi, to su možno veci, ktoré veľa ľudí prehliada, dúfam, že Rudi nie ....inak Benatia sa mi páčil ....

Som za príchod Gervinha !!! Aj ked sa mi v Arsenale fakt nepáčil, ale Rudi ho pozná, a navyše ten typ fakt potrebujeme .....

Som za zostavu : De Sanctis vole :mrgreen: -Toro,Benatia, Castan,Balza-DDR, Strootman-Lamela,Florenzi,Totti-Osvaldo
 
Příspěvků
2,642
Kaštan byl včera ale opravdu tragickej...vymýšlel píčoviny a tím nás dostal i párkrát pod tlak a právě Nicolas to hasil...Burdi je dobrej, ikdyž poslední sezonu měl hroznou. Tu měl ovšem i DDR, Pjanic, Balza...jedinou překážkou je ten jeho plat
 
Příspěvků
1,529
Taky sem postnu pár postřehů.
Když jsem včera zahlídl Jedvaje v záloze a pak nějakou dobu mezi stopery, chvílemi jsem myslel, že zkoušíme rozestavení 3-4-2-1, ale tak zdání klame. Jo, je to příprava, takže je to hodně velký ladění.

Co se týče obrany, tak se mě to celkem líbilo až na Castana. Jedvaj, na to že mu je nějakých 17, tak marný určitě nebude.

Bradley a Marquinho, těm snad nikdy nepřijdu na chut. Chci aby zůstal Osvaldo.

Co tam pak hráli mladíci, tak šel vidět větší pohyb, ale je to něco jako bylo u Cerciho, pohyb bezva, ale nepřesnosti.

Co se týče Pjanice, tak jsem si říkal, jestli nemá problémy s očima. To ne, že by ty jeho pasy šly mimo někam, ale oni jdou vždy přesně na nohu protihráče, což mi docela pilo krev.

Na registovi mě překvapil Taddei. Od tý doby, co byl nevýraznej na pravým křídle, dále po lajnách neměl co dělat. Včera, když byl pod tlakem, přihrával na jistotu, pokud měl čas, snažil se i něco vymyslet viz výborný pas za obranu na Marquinha. No, dost mě překvapil. Ale tak spíš počítám s jeho odchodem někam do Verony.

Nakonec, frajer největší, Lamela. To je pro mě hvězda týmu. Beci s ním budou mít hodně velký problémy. Doufám, že takovýho Cheliniho zblbne tak, že si sám udělá uzel na nohou.

Jak už tu zaznělo, o nic nešlo, ale doufám, že to není jen nějaká výmluva, protože kladně bych tu naší hru zrovna hodnotit nemohl,
 
Příspěvků
3,754
Jen k tý hře proti Burse. Pišlo mi to dost podobný jako za Luise. Ťuk, ťuk, tisíc přihrávek dozadu, špatnej přechod do útoku. Zatím se mi to příliš nezdá.
 
Příspěvků
1,332
Keď tak sledujem výsledky tých prípravných príde my že mame dosť malo zápasov oproti ostatným. Teda neviem možno to doplnili ale ak ďalší je až 31.7 v Amerike to je zase týždňové len trénovanie. Neviem možno sa my to len zdá.
 
Příspěvků
9,059
Mick napsal:
Keď tak sledujem výsledky tých prípravných príde my že mame dosť malo zápasov oproti ostatným. Teda neviem možno to doplnili ale ak ďalší je až 31.7 v Amerike to je zase týždňové len trénovanie. Neviem možno sa my to len zdá.

6 prípravných zápasov, minule bolo myslím 7-a všetky sme vyhrali a všetci vieme ako sezona dopadla ....
 
Top