danko10 napsal:tamtá stránka, čo linkoval Carlo vyššie ma nechtiac odkázala na to ich "fórum"...
ja chápem, že toto je asi univerzálny skin, na ktorom fachajú fóra pod hlavičkou phpBB, ale keď som to videl (takto v noci, po prvý krát), budem sa báť zaspať.
VEĎ ONI, HOVADÁ TO MAJÚ ÚPLNE ROVNAKÉ, AKO MY TU!!!
a preto môj pôvodný návrh z topicu o sťahovaní, mením na urgentný apel!
danko10 napsal:tamtá stránka, čo linkoval Carlo vyššie ma nechtiac odkázala na to ich "fórum"...
ja chápem, že toto je asi univerzálny skin, na ktorom fachajú fóra pod hlavičkou phpBB, ale keď som to videl (takto v noci, po prvý krát), budem sa báť zaspať.
SUSIsr napsal:danko10 napsal:tamtá stránka, čo linkoval Carlo vyššie ma nechtiac odkázala na to ich "fórum"...
divny. jsme asi jediny rimsky forum na svete, ktery ma barvy lazia.
smurfik napsal:pozriem na mail toho chlapca a viem, ze nema viac ako 15 lol
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:jsem projel to forum,to sou tragédi![]()
![]()
jsou tam 4 a píšou že pojedou vlakem na zápas Laziale,že do auta se nevejdou
![]()
![]()
![]()
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:jsem projel to forum,to sou tragédi![]()
![]()
jsou tam 4 a píšou že pojedou vlakem na zápas Laziale,že do auta se nevejdou
![]()
![]()
![]()
tvuj firewall totiz fandi ASklida napsal:informuj nás... já už tam nevlezu... mi to blokuje firewall
klida napsal:informuj nás... já už tam nevlezu... mi to blokuje firewall
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:15.4. Přechazíme na premiový učet konečně!!!!!
(nějaký den trva odeslaní složenky do patřičnych rukou, takže než nám to server aktivuje počítam 3-4 dny ) ale každopádně náš web v te době vstoupí mezi nejkvalitnější u nás. Záleží jak se server banda.cz ukáže v dobrem světle a co vše nám nabídne.
si robia prdel ne ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock:Pique napsal:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:15.4. Přechazíme na premiový učet konečně!!!!!
(nějaký den trva odeslaní složenky do patřičnych rukou, takže než nám to server aktivuje počítam 3-4 dny ) ale každopádně náš web v te době vstoupí mezi nejkvalitnější u nás. Záleží jak se server banda.cz ukáže v dobrem světle a co vše nám nabídne.
si robia prdel ne ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maj to tam docela pěkný....
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal::shock: :shock: :shock:Pique napsal:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:15.4. Přechazíme na premiový učet konečně!!!!!
si robia prdel ne ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maj to tam docela pěkný....