Koncim

Dělej si co chceš, nikdo tu nebude brečet za mě, klidu, bráchu nebo 90210... fórum jede dál.

FORZA ROMA

:merda:

PS vyhráli jsme 3:2 na San Siru v poslením domácím zápase Paola Maldiniho, Menez dal parádní gól a Riise s Tottim trefili trestňák :Flag:

"loučím se, už vím, nestihnu už všechny věci, co jsem chtěl, já jdu sám, ovšem tam, kde na mě čekají, tam několik přátel mám už léta, pro ně vždycky hraju a zpívám, tak ještě jednou, loučím se, už nestekáme se"

výtečná písnička od Katapultu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T8J0auvsVsU[/youtube]

v louceni nikdo nema na vladimira meciara.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fBwNvx57a7I[/youtube]

V skole nemam repraky , ale tu pesnicku poznam - Z panom bohom , z panom bohom , idem od Vas , neublizil som , neublizil som , ziadnemu z VAAAS ,.

SUSIsr napsal:
to be closed..

kdyz jsem to udelal ja, aspon to MELO byt vtipny..

Problem je , ze ty si vtipny vzdy .... nie vsetci maju taku skvelu vlastnost , a su tak jedinecny .

ty se chceš asi někomu pořád vyrovnávat, ale.... :lol:
nikdo asi pořádně nechápe o co ti jde

OK , banu sa tu asi nedockam , ako vidim , tak teda fakt sem uz nepridem , mam Vas uplne u prdele , hlavne teba pique alebo Joventic ci Memo Ochoa ?

Ciao susisr - fakt som sa na tebe bavil , pribehy s tebou , ako si tu pisal sranda veci , som rozpraval spoluziakom , ak sem raz prides do nasho mesta , mas tu silnu fanusikovsku zakladu

Klida - suchar , ale celkom v pohode , som sa s nim moc nidky nebavil

sushi . no jo , boss , vsetko vie , vsetko ma pod palcom, do vsetkeho sa vyzna . Hele , podla mna taky truba nie si , ale uz len to ze si CECH ta radi niekam , ze si s tebou nemozem rozumiet .

90210 - ale jo , uzivatel , s ktorym aj ked som sa niak hadal cez Albeho a Davida mi nejak nevadil , ma svoj nazor , a j ked casto nesuhlasim , ale je to iny pripad ako pique

GOODBYE .

Jo a pigi najdi si uz kamosov , samota ti neprospieva .