Sushi napsal:Kupoval jsem přes italskej kappastore šest dresů, přišly za pár dní a neplatil jsem poštovný. Ale přišly beze jmen na zádech.
Sushi napsal:Co se rychlosti a jistoty týče, tak určitě. Ty dresy letěly z Turína do Hamburku nebo kam a pak k nám, o v?em mi chodily mejly. že tam nejsou čísla a jména... italové....
Sushi napsal:myslím, že je to i anglicky... kdybys potřeboval něco z italštiny, klidně mi to hoď mejlem.
smurfik napsal:nn, s menami je to tak, ze maju len niektore.napr ja som kupoval a chcel som tottiho a mali na ciernom len de rossi.ale meno nie je problem, za tych par euro su to vynikajuce dresy a spickovy servis!
rozy-acs napsal:ty vole,sushi,na co ti je 6 dresů?![]()
jestli toužíš po nápisu JSEM KOKOT, doporučuju čísla 11 a 20Sushi napsal:smurfik napsal:nn, s menami je to tak, ze maju len niektore.napr ja som kupoval a chcel som tottiho a mali na ciernom len de rossi.ale meno nie je problem, za tych par euro su to vynikajuce dresy a spickovy servis!
není pravda, můžeš si tam napsat třeba JSEM KOKOT a číslo 69, když se ti to bude líbit :wink:
hovno, kecá, je to modelka, a tak je střídá, aby mu ladily k melíru...Sushi napsal:já dva, SUSIsr dva, Gon138 dva :wink:rozy-acs napsal:ty vole,sushi,na co ti je 6 dresů?![]()
![]()