kappastore.com

ja nevim, nemaj tam nekde takovou tu figurku s centimetrama? ja jsem si tam koupil dost veci a uz si nepamatuju, co mi jak bylo... nicmene jsem L a tahle mikina (nebo podobna) v L je mi tak jako akorat, spis mala, zatimco XL mi je uplne ok. ale zas bych nerad nejak zpusobil, ze si objednas neco, co na tobe bude viset jak na raminku :mrgreen:
tezke rozhodnuti :lol: mozna ti ot bude fajn, mas 15 kg i s posteli, co ja vim danko no... ale to S me zarazilo, asi protoze nikoho kdo ma S neznam a nevim jak muze vypadat S u nich. nevim, nedokazu ti poradit, umim jen zasejvat pochybnost :lol:

4danko - Maj to jakoby o jedno posunuty, kupoval jsem si v Kappe nejaky pola a Lka byla jako M jinde. Sko bude hodne maly, to bych bejt tebou fakt neriskoval. Spis Mko, no ale musis to zvazit sam.

Francesco Totti AS napsal:
danko10 napsal:
HAHAHA, ty vole, fakt :lol: :lol: :lol:
já jsem se na to díval taky :mrgreen: ale hned to vedle je pánské, akorát je to jenom v xxl :x ale když si objednáš z juniorské kolekce YXL, tak by to snad mohlo sedět :lol:
:lol: :lol: :lol:

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
danko10 napsal:
HAHAHA, ty vole, fakt :lol: :lol: :lol:
já jsem se na to díval taky :mrgreen: ale hned to vedle je pánské, akorát je to jenom v xxl :x ale když si objednáš z juniorské kolekce YXL, tak by to snad mohlo sedět :lol:
:lol: :lol: :lol:
ty se smějěš, ale já byl z toho, že je tam všechno o 3 velikosti větší než mám já tak frustrovaný, že jsem nad tím začal uvažovat :think: :oops:

Tak asi nic nebude, niesu financie, pravdepodobne to takto smeruje do šitu. Ospravdelnujem za sa predosle emocie.

Jak dojdu objednané veci ? Kurierom ? Ked ma nezastihne , nechá na pošte, či ?

Code:
http://www.kappastore.com/it/taglie.asp?IdReparto=57&IdSquadra57=2154&idMagazzino=&brand=3&Style=018DQ&version=0&team=ASR&IDCategoria=0077&idsd=0446&IDPurpose=4&idsd=0446&colore=901&colore_desc=Black

Co hovoríte na tuto ? Inak kto ma videl tak XXL ci XXXL ? :D

XXXL má tak max :lol: :lol:

přijde to myslim s PPL nebo jak se to jmenuje (aspoň v ČR), zavolaj a domluvěj se kdy jsi doma