kappastore.com

Sushi napsal:
poštovný bejvá nula, nebo aspoň já nikdy nic neplatil

Tak to je ukrutná výzva :obo:

montella: tak to je ale jasný, protože ta má (tvého bratra) je z fleecové bavlny, zatímco to tvé má už na webu uvedeno 100% polyester :mrgreen:

Sushi, myslíš, že Lko bych měl dobrý tu mikinu?

Jako nemám rád plandavý věci moc na sobě, ale bojím se jak s rukávama

Code:
http://www.kappastore.com/admin/Kcommon/pop_verifica_taglie_SG.asp

Taky mám normálně Lka, a to měřím 187 cm... Jenže Kappa to má nějaké doblblé, podle této jejich tabulky by mi mělo být malé dokonce i XL, a měl bych tak mít snad XXL, ale z toho vypadnu, tak nevím. XL píšou 181-185cm, no já mám 187, ale "italskou" velikost 50-52, a ta je na věcech který mám (třeba od Pumy L, ale 50-52 ita)... No, i když mám 187, asi sáhnu po tom XLku a budu se modlit, aby to nebylo malý. XXL už mi prostě přijde moc.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

OMF, tak to asi bude nutná ta XXL :hahaha: Ta Kappa je fakt divná... No možná raději, když budu za 14 dní v tom Římě, počkám, jestli si něco nevyberu nebo nekoupím přímo tam, můžu si to vyzkoušet :hahaha:

na webu je to myslim levnější než v obchodě, ale kdoví, třeba narazíš na nějaký slevy... nicméně když už tam jedeš, vyzkoušet si to je dobrej nápad

já mám od kappy nějaký L a XL dresy, trička a mikiny, je mi oboje, ale pohodlnější mi jsou ty XLka asi... a nejsem žádná vazba :mrgreen:

chcem sa spytat ci bude niekto objednavat nejake veci, lepsie zo slovenska, pretoze chcem dres za 16E, ale minimalna objednavka je 25E, ale viac nechcem nic. ak by niekto nieco bral, mohli by sme sa dohodnut, pripadne, ak bude iste ze budem na zapase ja aj dotycny, tak ++

chalani boli by ste niekto ochotný kto am dres L a XL poprípade XXL povedať svoj obvod hrudníka a ako vám sedi? lebo keď sa len takto zmeriam nemusi byt na mňa... ďakujem

bartne napsal:
chalani boli by ste niekto ochotný kto am dres L a XL poprípade XXL povedať svoj obvod hrudníka a ako vám sedi? lebo keď sa len takto zmeriam nemusi byt na mňa... ďakujem

helej, měřit nevim nevim...

mám dresy z minulých let, mělo by to být podobný (kappa jako kappa)

mám asi 180-185 čísel a tak 80-84 kilo, dres L mi je trošku malej, XL v pohodě, XXL jsem nikdy na sobě neměl

na webu kappy by někde měly být nějaký informace o tom, co myslej tím L, XL atd...

bartne napsal:
lebo podľa
Code:
http://www.kappa-sport.cz/e-shop/tabulka-velikosti
mi bude XL tesný

Code:
http://www.kappastore.com/admin/Kcommon/pop_verifica_taglie_SG.asp

maglie gioco

nechápem :D mam doma kappa mininu XL a utopím sa vnej ... a dres XL tesny podľa čísel.... a bežne sosím L/XL tricka... ten dres je vlastne taký volný ako tričko či tayk napasovany ako s azda na foto( taky strih na bruchu)

Je vidieť, že amíkovi ľudia sa pustili konečne do propagácie klubu, jak sa v 21. storočí sluší a patrí. :tlesk: