Hall of Fame

všichni víme, o co jde, ale já nevim, jakýho volim golmana....

Contiho a Panettiho vůbec neznám dokonce

Az budu mit naladu se tam zaregistrovat, tak dam Tancrediho. Kazdopadne opravdovou svetovou brankarskou osobnost Rim bohuzel nikdy nemel. Nebo v Rime prinejmensim nehrala zadnou podstatnou ulohu. A to v Rime zacinal treba Angelo Peruzzi.

taky se mi teď nechche klikat, budvar je svině, mohl bys mi to ve zkratce osvětlit?

Sushi napsal:
taky se mi teď nechche klikat, budvar je svině, mohl bys mi to ve zkratce osvětlit?

V roce 1930 byla zaregistrována ochranná známka Budvar. Od té doby nese toto tradiční označení i náš světlý ležák. Pivovar Budějovický Budvar ale vyrábí pivo již od roku 1895 a navazuje na tradici vaření piva v Českých Budějovicích, dlouhou téměř 750 let.

Světlý ležák Budweiser Budvar je určen pro všechny milovníky dobrého piva. Jeho jedinečnost zaručují nejen prvotřídní ječný slad, po celém světě uznávaný žatecký chmel a unikátní přírodní voda z hlubinných artéských studní, ale též tradiční doba zrání v ležáckých sklepích, která trvá 90 dní. Pivo tak má dostatek času k tomu, aby dokvasilo, jeho chuť se zjemnila, získala celkovou vyváženost a harmonii. Nápoj se při zrání také zbavuje senzoricky nežádoucích látek.
K originálním vlastnostem ležáku Budweiser Budvar přispívají vlastní kvasinky (používané od roku 1895), mikroflóra a mikroklima v pivovaru a v neposlední řadě i řemeslný fortel místních sládků, kteří si zkušenosti předávají již po staletí.

Nádherně zlatavá barva, jemné chmelové aroma a hladivá hořkost, která v ústech lahodně doznívá – to vše okusíte již při prvním doušku světlého ležáku Budweiser Budvar.

Jedinečnost a originalitu piva Budweiser Budvar ocenila i Evropská unie, když mu v květnu roku 2004 udělila právo používat logo „Chráněné zeměpisné označení“. Toto označení mohou získat pouze produkty silně svázané s místem jejich vzniku a vyráběné podle nezaměnitelných, tradičních postupů.

Paolo Conti 175 presenze 171 gol subiti - 1 coppa italia
Fabio Cudicini 165 presenze 187 gol subiti - 1 coppa italia, 1 coppa delle fiere
Guido Masetti 339 presenze 358 gol subiti - 1 scudetto, 2 world cup
Luciano Panetti 147 presenze
Franco Tancredi 288 presenze 234 gol subiti - 1 scudetto, 4 coppe italia

koho chceš :mrgreen: já dal tancrediho... myslim, že vyhraje on, už protože si ho asi bude pamatovat nejvíc lidí... a málokdo bude čučet na wiki

zpětně tam asi být má/může... nevím, koho tam jinak dát, neznám všechny ty starý hráče. on sám to na konci posral dost podstatně, ale odehrál toho dost. s odstupem to vidím trošku míň radikálně.

volil jsem cafú

Panucci je tam jednoznacne po zasluze, ale volil jsem samozdrejme Cafua, kterej byl nejen nejlepsi RB Rima, ale IMHO i nejlepsi RB all time.

The top three goalkeepers chosen by the fans were – in alphabetical order – Paolo Conti, Guido Masetti and Franco Tancredi.
The top three right-backs chosen by the fans were – in alphabetical order – Cafu, Attilio Ferraris IV and Christian Panucci.

teď volíme RCB a já znám akorát Vierchowoda....

CLICK HERE TO VOTE IN THE RIGHT-SIDED CENTRE-BACK'S POLL!

klikám a nic to nedělá..