Hall of Fame

:dunno:

will see... mohl by tam být někdo z poslendího titulu ještě (zago?), jinak fakt vim rybu...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VzR_jW4wbZY[/youtube]

music by Ennio Morricone (který je mimochodem romanista)

volíme LB, měl jsem husí kůži, když jsem čet o Candelovi :D

Carboniho jsem ve Vale nesnášel

The following day, voting will start for the midfield roles, with five candidates per position as chosen by the Hall of Fame Committee. The following 15 midfielders will be divided into 3 groups of 5: Carlo Ancelotti, Antonio Valentin Angelillo, Fulvio Bernardini, Fabio Capello, Toninho Cerezo, Franco Cordova, Aristide Coscia, Giancarlo De Sisti, Agostino Di Bartolomei, Paulo Roberto Falcao, Giuseppe Giannini, Francisco Ramon Lojacono, Juan Alberto Schiaffino, Damiano Tommasi and Arcadio Venturi.

to jsem zvědavej, co z tohodle vyleze

klida napsal:
volíme LB, měl jsem husí kůži, když jsem čet o Candelovi :D

Carboniho jsem ve Vale nesnášel

The following day, voting will start for the midfield roles, with five candidates per position as chosen by the Hall of Fame Committee. The following 15 midfielders will be divided into 3 groups of 5: Carlo Ancelotti, Antonio Valentin Angelillo, Fulvio Bernardini, Fabio Capello, Toninho Cerezo, Franco Cordova, Aristide Coscia, Giancarlo De Sisti, Agostino Di Bartolomei, Paulo Roberto Falcao, Giuseppe Giannini, Francisco Ramon Lojacono, Juan Alberto Schiaffino, Damiano Tommasi and Arcadio Venturi.

to jsem zvědavej, co z tohodle vyleze

Vincent :oops: ale hodně italů volilo Nelu a Roccu, vůbec to nemá podle mě vyhraný, vincent... mohlo by mu svědčit, že na netu asi žijou hlavně mladý lidi, ale z těch dvou byli taloši na it. fóru dost paf (nela vyhrál titul 83 myslím a rocca je další legenda, pak dělal u nároďáků italskejch)

z těch halvů jich samozřejmě půlku neznám, ale tak tipuju (i když záleží na skupinách..): Di Bartolomei, Falcao, Giannini. případně cerezo a ancelotti, podle skupin. damiánek se podle mě nevejde.

právě..... jestli bude třeba s di bartolomeiem, tak damiano nemá moc šancí, hádám.... ale asi se na něj časem dostane....

jako na jeho úroveň? tak to ani náhodou... pro hodně talošů, hlavně těch starších, je di bartolomei absolutně největší legenda AS. víc než Totti.