Francesco Totti

Ja rozhodne CHCI a rikam to uz dlouho, aby se vratil do repre, ma tam neuzavrenej ucet (58 zapasu, 9 golu), kdejakej Lojza je na tom lip. Vim, ze tam nikdy nehral strikera jako v poslednich 6 letech v Rime, ale prehoupnout se pres 60 startu a 10 golu by to proste chtelo. Prandelli ho tam ale asi moc chtit a premlouvat nebude a Totti tam jen tak nepoleze.

Ja rozhodne nechcem, aby sa zdravotne odrovnal v posratej repre. Myslim, ze v jeho veku a s tymi zraneniami, co ma chudak za sebou, bude pre neho najlepsie, ked sa bude sustredit na Rim.

danko10 napsal:
Ja rozhodne nechcem, aby sa zdravotne odrovnal v posratej repre. Myslim, ze v jeho veku a s tymi zraneniami, co ma chudak za sebou, bude pre neho najlepsie, ked sa bude sustredit na Rim.

Nikdo nechce, aby se tam zdravotne odrovnal. V repre proste skoncil predcasne a mohl tam ukazat vic, takovej Del Pero tam naopak presluhoval, byl povolavanej, i kdyz hral prdlacku a ma 91 startu a 27 golu. Totti potrebuje to, cemu se hezky cesky rika "glory's last shot", v Rime to uz nedostane.

klida napsal:
Cesare Prandelli has opened the door for Francesco Totti’s return at Euro 2012. “Why not? If he’s in good shape...”

to snad ne....
přál bych mu nějaký rozlučkový zápas, ale Euro už radši ne

Souhlasím spíš s 902 10. Pokud by reprezentovat chtěl a spoluhráči chtěli jeho, rozhodně bych jej vidět chtěl. Podle mě taky neřekl na reprezentační scéně dost.

danko10 napsal:

souhlas

90210 proč by v Římě nedostal nějaký to glory? myslel jsem že o tom celej ten americkej projekt je, něco vyhrát.. glory glory.

Sushi napsal:
90210 proč by v Římě nedostal nějaký to glory? myslel jsem že o tom celej ten americkej projekt je, něco vyhrát.. glory glory.

glory glory alelůja?

Sushi napsal:
danko10 napsal:

souhlas

Jo, ale nevim jesi to Totti jeste stihne. Neverim, ze se podaril vyhrat do 2 let Ligu mistru.

Ted hraje dobre, chci aby sel na EURO a dominoval tam.

glory glory man uniiiiited....

Franče hraje se šroubama v noze... jestli on se rozhodne jet tak mu samozřejmě budu fandit, ale prefeurju aby nikam nejel, pořádně si odpočinul a nebyl furt mimo a neseděl na tribuně, když hrajeme my

Sushi napsal:
glory glory man uniiiiited....

Franče hraje se šroubama v noze... jestli on se rozhodne jet tak mu samozřejmě budu fandit, ale prefeurju aby nikam nejel, pořádně si odpočinul a nebyl furt mimo a neseděl na tribuně, když hrajeme my

glory glory LEEDS UNITED!!!! :grr: :grr: :grr: :grr: :grr: neplet do toho tie cervene kurwy! :base: :base: :bumm: :bumm: :bumm: :accetta: :accetta: :accetta:

:lol:

to nebylo že bych fandil menčáku... kamarád mi ot zpíval roky do ucha, tak jsem si to zapamatoval

:lol: :lol: :lol:

je i tady u nás reglej, jen sem nechodí... ManUtd7 nebo tak nějak... je v pohodě :wink:

90210 napsal:
Sushi napsal:
danko10 napsal:

souhlas

Jo, ale nevim jesi to Totti jeste stihne. Neverim, ze se podaril vyhrat do 2 let Ligu mistru.

Ted hraje dobre, chci aby sel na EURO a dominoval tam.
takový velký turnaj už pro něj není (tím nechci říct že by na to neměl) ale je pravda že Italové teď mají našlápnuto....bude tam Balotelli, Rossi, možná Osvaldo, Quagliarrella atd....

A hlavne odisiel z repre ako majster sveta. Lepsie ani reprezentacnu karieru uzavriet nemohol.

:lol: :lol: :lol:

jak za nim ti buzeranti bezali, jak ovce. nasadzovat na Tottiho defenzivnu formaciu "catch him now" je fakt hodne pruhovaneho rozumu. :lol: :lol: :lol:

jak je ten fotbal jednoduchy... :pipp: