Francesco Totti

Totti může vyrovnat rekord
Francesco Totti by dnes rád pomohl svému AS Řím k vítězství proti Ceseně, zároveň má ale před sebou jeden historický rekord. Pokud se mu podaří skórovat, vyrovná počin někdejšího švédského útočníka Gunnara Nordahla. Ten v letech 1949 a 1956 zaznamenal v dresu AC Milán 210 branek, víc jich v Serii A za jeden klub nikdo nedal.
:daje:

Totti předstihl Nordahla
Jako velká voda vlétl Francesco Totti do dnešního zápasu s Cesenou, když v prvních osmi minutách stihl dát dvě branky. Kapitán AS Řím jich tak na svém kontě v Serii A má už 211 a v historických tabulkách předstihl Gunnara Nordahla. Ten v letech 1949 a 1956 zaznamenal v dresu AC Milán 210 branek, víc jich v Serii A za jeden klub nikdo nedal.

BRAVO! :Flag:

1. Piola 274
2. Nordahl 225
3. Meazza 216
4. Altafini 216
5. Francesco Totti 211

další mety jsou blízko

navíc do konce sezony může stihnout 500 startů, ted má 486

Capitano :oops: :oops: :oops:

No, já nebudu vůbec nic řikat :pisk:

Jo jen tak btw, svůj 211. gól dal 21.1. :mrgreen:

Toho Piolu už asi nedá no :D , ale 2.miesto nie je vobec nereálne , ja si myslím že bude hrať ešte tuto sezonu + dalsie 2 .

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/rekordman-totti-je-to-neco-co-jsem-vzdy-chtel-171328/
góly věnoval švagrové, která před dvěma dny porodila a všem obětem tragédie Costa Concordia :Ok:

tabulku asistencí nechal zmizet mafián vlastnící france football, aby nebylo tak trapný, že Franče nikdy nevyhrál zlatej le ballon

od sezony 99/00 má 50 asistencí v lize a 79 celkem ve všech soutěžích včetně repre

Carlo napsal:
Toho Piolu už asi nedá no :D , ale 2.miesto nie je vobec nereálne , ja si myslím že bude hrať ešte tuto sezonu + dalsie 2 .

bodaj by dal, velmi mu to prajem :Ok:

aj na slovenskych portaloch
Code:
http://www.sportovenoviny.sk/futbal/2012-01-22/clanok-19639-totti-po-211-goloch-v-serie-a-vzdy-som-snival-o-rekorde

Cesare Prandelli has opened the door for Francesco Totti’s return at Euro 2012. “Why not? If he’s in good shape...”

to snad ne....

myslim že tomu je tak měsíc, kdy Totti byl dědek na odpis... ať si píšou

(nevim jak k tomuhle vyjádření došlo, ale podle mě ani prandelii o něm nemluví rád)

Totti to podle mě odmítne..když mu to nabízeli posledně tak řekl, že mu přijde nefér když nějaká sestava vyhraje kvalifikaci, a někdo jinej místo nich pojede na finálovej turnaj

Francesco Totti je v současnosti držitelem 12 klubových či ligových rekordů. Idol.

:france: