FORUM

v navaznosti na posledni dny mam pro vsechny dotaz -

proc sem vlastne chodite?

ale uprimne..

diky

Rad si prectu neco o AS abych neco hledal na netu tak na to jsem zase az moc linej.A navic je tu dobra parta takze sem chodim i jako za kamarady.

Kvoli Tebe , pac mas vtipne prispevky .

Ale nie , teraz vazne .

Kde sa da lepsie pokecat o AS , ako tu ? Pac sa tu vela dozviem a pod.

Pigi10 napsal:
Rad si prectu neco o AS abych neco hledal na netu tak na to jsem zase az moc linej.A navic je tu dobra parta takze sem chodim i jako za kamarady.

:arrow: :!: :!: :!:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já hlavně věřím, ?e si ti, kvůli kterým tu ta otázka od SUSIsr padla, uvědomí PROČ padla.
myslí? ty zbytečný hádky o avatrech atd.?taky doufam ?e se to vrátí zas "do starejch kolejí" :wink:

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já hlavně věřím, ?e si ti, kvůli kterým tu ta otázka od SUSIsr padla, uvědomí PROČ padla.
myslí? ty zbytečný hádky o avatrech atd.?taky doufam ?e se to vrátí zas "do starejch kolejí" :wink:

Přesně to - x stovek tupých nic neříkajících příspěvků, kterými se člověk musí prokousávat x hodin, a hledat mezi nimi ty, které chtějí diskutovat, které něco ře?í, které mají nějaký smysl.

U? jsem to tu psal včera nebo předevčírem - upřednostňuji kvalitu před kvantitou :wink:

A je vidět, ?e to tu začlo srát daleko víc lidí, kteří se konečně poslední dny ozývaj a doufám, ?e se s tím něco udělá. Resp. ?e ty lidi, kterých se to týká, přijdou k rozumu a udělaj s tím něco SAMI. Provokovat, a jak to je?tě jinak říkaj sami, mů?ou svý babičky, maminky, sourozence, kamarády... I provokace mů?e být vtipná. Tyto jsou v?ak a? na drobné výjimky trapné a hloupé. U? jsem jednomu z jejich autorů odepsal, ?e má ?těstí, ?e nejsem admin já... :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Pac ratas tam mna a koho este ?

kamarade, ses OT i tady. tohle neni chat, tohle je forum.

udelej si topic "rikam, co me zrovna napadne" a pis tam..

nebo "otazky" a my ti na ne odpovime..

SUSIsr napsal:
Pac ratas tam mna a koho este ?

kamarade, ses OT i tady. tohle neni chat, tohle je forum.

udelej si topic "rikam, co me zrovna napadne" a pis tam..

nebo "otazky" a my ti na ne odpovime..

Hele Luciano , kto sa ta pytal ? Pytam sa Il Pricipina . Neviem , ze by som bol znova OT .

takze ted za me:

forum je myho brachy. jsem rad, ze ho udelal a vim kolik casu mu obetuje.

Bavi ho to a je fajn, ze tady neco takovyho je.

Bavi me sem chodit a, uprimne, delat si z Vas srandu, vymejslet ptakoviny, obcas se pohadat atd atd

jsem na rimskejch forech asi 2 roky a muzu Vam rict, ze benevolence tady je ohromna. Je to tady banda blaznu, kteri maj radi klub tisice kilometru daleko a bavi je se o nem bavit.

Tohle forum se muze stat mistem setkavani, mistem traveni volneho ci pracovniho casu a mistem, kde vznikou kamarddstvi apod - staci se podivat na Sushiho a Klidu ci Danka, ktery za nama pridel az Bulharska ci odkud, SCR, ktery utratil prachy abychom meli odznacky, GONA, ktery si diky foru zaridil koncert spolecne se SCR, kluky co prijeli na sraz a co snad prijedou znovu, Maxe, kterej je z Rima a vidam ho castejc nez spousta svejch kamosu atd atd

Kdo sem chodi dyl, me trosku zna - nejsem model optimalni clena fora, bracha je ze me sedivej atd ale...je nas tu par a uz se dostavame do situace, kdy jeden napise picovinu a vsem je jasne, ze ho jeho "pronasledovatel" okamzite uzemni. Mluvim tady o Carlovi a Klidovi napr. nehodnotim, co kdo pisete, je mi to u paty, ale lidi to stve.

Carlo pis, je super, ze se tu bavis a ze si aktivni, alespon se tu neco deje.
Ale kontroluj se (datte na bella regolata rikaji rimani), nema cenu kurvit topicy (kua, pise se tam mekky nebo trvdy I..:)). lidi to sere. takovej maty je on-line kdykoli se tu stavim a cte si, napr ma rad topic o zenskej bo je to mladej kluk a ty tam hodinu pises jak na chatu. maty tam prijde, (sam doma a tak :)) aby se podival na nejake damy a vidi tvoje vyplody - vis, jak to dopadne? odejde! nebude sem chodit!" a to misto, o kterym jsem mluvi nahore zmizi..chapes me?

Klido, chlape, take it easy. ty si srdcar jak blazen, bejt z prahy, bydlis v giallorosse, ale s veskerym respektem, tohle je forum, ne 5* restaurace :)

:wink: verim, ze ty me pochopis.

Proc ma Sushi travit noci ctenim Vasich blabolu o avatarech, o tom, kdo ma koho rad a kdo je gay (pozn k tematu - GAY je terminus tecnicus - neznamena to homosexualitu jako takovou, ale dementni prispevek nebo tak neco. Sushi mi dal i foto YOU ARE GAY a verte mi, vi, ze jsem na spis na Sudokopytniky :))

Opet - jak to dopadne - VYSERE SE NA TO a to misto, o kterym mluvi nahore, zmizi - chapete me?

Je nas tu asi 30 aktivnich nebo tak nejak - kua tu nemuze bejt prdel, rim a klid?

na co si tu hrajeme? na to, kdo je frajer na netu? na to, kdo bude mit vic postu? na to, kdo je vetsi bourak?

na tohle seru...

abych odpovedel na svou vlastni otazku - ja sem chodim, protoze mam rad rim a svyho brachu. verim, ze se tady sleze parta hovad, co se jednou, 2x, 3x - 10x za rok nekde sleze, opije se a rekne si co a jak a jak to vlastne ti kluci maj kopar a LAZIO MERDA.

Tazze, slohovka je u konce, omlouvam se za preklepy, ale tenhle zvastnehodlam cist znovu a:

Nebudte jak petilety a dorazte na sraz.

SUSIsr

já tě chápu, teda doufám... vadí mi to, ?e jsme tady z toho udělali stra?něj spam, kdy dřív byl perfektně zhodnocenej zápas v danym topiku, dneska tam je, kdo má jakou sestru (btw. já mam taky sestru)... a ano, já jsem to velkou měrou pomohl rozpoutat

kdyby bylo na mě, zavedu o hodně restriktivněj?í pravidla fóra, jediný na který se dbá se jmenuje "linky do code"

mám to tady stra?ně rád

Tvrdsie tresty pre tych , ktory sustavne porusuju poriadok a ....... SVETOVY MIER .

Ne , ako ked sme sa bavili o mojej sestre , tak ja to nerozputaval , nakoniec pri zapase s Udinese bolo viac komentov ako s dvojzapasu ASRoma - Arsenal .

Pac by sa do sekcie Offtopic hodil Topic Offtopic , kde by napriklad susisr pisal ako strasne ho boli brucho , danko 10 ze dosiel prave zo sichty , Il Principino , ze na intraku nechyta sport 1 , Totti22 o svojich platonickych laskach .......

:?: :?: :?:

SUSIsr napsal:
takze ted za me:

forum je myho brachy. jsem rad, ze ho udelal a vim kolik casu mu obetuje.

Bavi ho to a je fajn, ze tady neco takovyho je.

Bavi me sem chodit a, uprimne, delat si z Vas srandu, vymejslet ptakoviny, obcas se pohadat atd atd

jsem na rimskejch forech asi 2 roky a muzu Vam rict, ze benevolence tady je ohromna. Je to tady banda blaznu, kteri maj radi klub tisice kilometru daleko a bavi je se o nem bavit.

Tohle forum se muze stat mistem setkavani, mistem traveni volneho ci pracovniho casu a mistem, kde vznikou kamarddstvi apod - staci se podivat na Sushiho a Klidu ci Danka, ktery za nama pridel az Bulharska ci odkud, SCR, ktery utratil prachy abychom meli odznacky, GONA, ktery si diky foru zaridil koncert spolecne se SCR, kluky co prijeli na sraz a co snad prijedou znovu, Maxe, kterej je z Rima a vidam ho castejc nez spousta svejch kamosu atd atd

Kdo sem chodi dyl, me trosku zna - nejsem model optimalni clena fora, bracha je ze me sedivej atd ale...je nas tu par a uz se dostavame do situace, kdy jeden napise picovinu a vsem je jasne, ze ho jeho "pronasledovatel" okamzite uzemni. Mluvim tady o Carlovi a Klidovi napr. nehodnotim, co kdo pisete, je mi to u paty, ale lidi to stve.

Carlo pis, je super, ze se tu bavis a ze si aktivni, alespon se tu neco deje.
Ale kontroluj se (datte na bella regolata rikaji rimani), nema cenu kurvit topicy (kua, pise se tam mekky nebo trvdy I..:)). lidi to sere. takovej maty je on-line kdykoli se tu stavim a cte si, napr ma rad topic o zenskej bo je to mladej kluk a ty tam hodinu pises jak na chatu. maty tam prijde, (sam doma a tak :)) aby se podival na nejake damy a vidi tvoje vyplody - vis, jak to dopadne? odejde! nebude sem chodit!" a to misto, o kterym jsem mluvi nahore zmizi..chapes me?

Klido, chlape, take it easy. ty si srdcar jak blazen, bejt z prahy, bydlis v giallorosse, ale s veskerym respektem, tohle je forum, ne 5* restaurace :)

:wink: verim, ze ty me pochopis.

Proc ma Sushi travit noci ctenim Vasich blabolu o avatarech, o tom, kdo ma koho rad a kdo je gay (pozn k tematu - GAY je terminus tecnicus - neznamena to homosexualitu jako takovou, ale dementni prispevek nebo tak neco. Sushi mi dal i foto YOU ARE GAY a verte mi, vi, ze jsem na spis na Sudokopytniky :))

Opet - jak to dopadne - VYSERE SE NA TO a to misto, o kterym mluvi nahore, zmizi - chapete me?

Je nas tu asi 30 aktivnich nebo tak nejak - kua tu nemuze bejt prdel, rim a klid?

na co si tu hrajeme? na to, kdo je frajer na netu? na to, kdo bude mit vic postu? na to, kdo je vetsi bourak?

na tohle seru...

abych odpovedel na svou vlastni otazku - ja sem chodim, protoze mam rad rim a svyho brachu. verim, ze se tady sleze parta hovad, co se jednou, 2x, 3x - 10x za rok nekde sleze, opije se a rekne si co a jak a jak to vlastne ti kluci maj kopar a LAZIO MERDA.

Tazze, slohovka je u konce, omlouvam se za preklepy, ale tenhle zvastnehodlam cist znovu a:

SUSIsr
tak s timhle 100% souhlasim,a klidně se pod to podepí?u :wink:
jinak..kdy? sem tady viděl jak si Carlo se smurfikem(nejsem si jistej) vyměňovaly v jednom foru 20 OT postů,tak mě napadá..co icq třeba?já mam taky odtuď pár lidí na icq a kdy? něco potřebuju,např. od Sushiho,tak se ho zeptám na ajsku,a nezasíram to zbytečně tady...a jedinej koho tim otravuju je maximálně on,ne dal?ích 30 lidí který to tady musí číst :wink: prostě je to jediná mo?nost jak si pokecat ze super lidma o super klubu,tak si to tady nebudeme kazit a zbytečně otravovat ne???je to tu skvělý,a ikdy? moc dlouho aktivný nejsem(cca pul roku),tak se sna?im bejt aktivní,a chodim sem furt...je to asi moje nejvíc nav?těvovaná stránka...rád bych Vás třeba poznal i osboně,na srazu,dal si s Váma pivo a pokecal..tak třeba to někdy vyjde :wink:
SEMPRE FORZA ROMA!!! :wink:

Pac by sa do sekcie Offtopic hodil Topic Offtopic , kde by napriklad susisr pisal ako strasne ho boli brucho , danko 10 ze dosiel prave zo sichty , Il Principino , ze na intraku nechyta sport 1 , Totti22 o svojich platonickych laskach .......
a je opravdu potřeba o tom ostatní informovat?
si to dej do statusu na icq nebo facebooku nebo co pou?ívá?
na platonický lásky doporučuju joinout LaziaAMOREho na latex.cz nebo něčem takovym

Co s tim ma spolocne Lazio amore ?

Ten Offtopic v Offtopicu som mal na mysli Shout box , pac ja sem magor , a uz 2x som zabudol heslo na icq , a ked si chcem hromadne pisat s Rimanimi - hovorim s Rimanmi ako vcera sme preberali zasnuby smurfika s mojou segrou , a Danko chcel cislo by ponevadz moje neustale blbe prispevky neotravovali .

Je to blbost , som unveny hladny , tocim nezmysli - toto mam na mysli , dalsia veta , ktora nikoho nezaujima .

SUSIsr napsal:

SUSIsr
Kéž by to bylo tak lehký :( jednou tam snad dorazim.Škoda že se nehraje liga o letních prázdninách :( :lol: :lol: