Táááááááááááák a je to, je to doma. Dajeeeeeeeeeeeeeee Romaaaaaaaaaaaaa bellaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
Ulevilo se mi, během zápasu jsem měl tak tisíc. Doufám, ?e se nikdy nedostaneme dál v LM, bych umřel.
Maty, s tím Aquim je?tě brzdi... calciomercato ani nezačalo...
Jinak k zápasu, hráli jsme líp, Inter nehrál hlavěn v první půli, v druhý měl tak celkem 15 nebezpečnejch minut, kde byl ten gól a tyčka, jinak Inter sucks

Oba góly krásný, filípek jako loni s AC v lize, akorát ne z velkýho, ale malýho vápna. Simo po krásný kombinaci (nevím, jestli to byl ofsajd, neukazovali to). Jestli Marco fauloval? Asi jo, ruce tam samozřejmě byly .. kdyby sebou ten po?uk nepra?til jak hru?ka, ale nějak normálně, písknul by to... konec byl o nervy, ten Pelé dal nádhernej gól, pak tro?ku ?těstí u tý tyčky... Kdyby Mancini nebyl debilní hovado, vyndá toho tragickýho Balotelliho a dá tam Crespa. Ten kdy? vidí Řím, statistkáři u? si berou tu?ky a pí?ou .. doufám, ?e půjde k nám a dá 20 gólů, aby i Slepička dr?el hubu o tom jak je to
bývalý kanonýr.
Doni - chytal v klidu, nohama dobře, nedělal Zidanovky, co? dycky potě?í. 7
Filipes - super, akorát jsem tipoval tak v desátý, ?ýe dostane rudou. Blázen

8,5
Juan - takovej admin

dycky někoho vidí, řekne mu ?e tam nemá co dělat, vyma?e ho a jde v klidu dál. 8
Cassetti - Marco hrál dobře, kdy? člověk uvá?í, ?e kopat neumí, je to super. 7
Tonetto - Maxím měl ?patnej začátek, podezříval jsem ho z alkoholismu trochu.. se motal jak ?tajner na MS

pak se to zvedlo, tak?e taky 7.
DDR - klasika, tam není líp nebo hůř, ale víc nebo míň. a dneska tak středně

7,5
Pizarro - konec sezóny mu vy?el parádně, naučil se i kopat standardky... 7,5
Ludva - 32 let nebo kolik mu je, a je spla?enej jak Hartig. sna?í se, běhá, stříli, ale ?e by někdy myslel? Ludvo Ludvo, hlavně nikam nechoď. 6,5
Aquilani - dobře Aqui, odpousť si tu jednu patičku a víc střílej. a hlavně nikam nechoď. 7
Perrotta - super zápas, skoro to vypadalo, ?e se naučil zpracovat míč, přihrát, rozdat, vést míč, vystřelit... fíha. SuperSimoooooooooooooo! 8
Vučinič - výborně se bil, koupit druhou půlku hned !!!!! Lecce to udělalo chytře ten prodej ..

8
Cici, Brighi oba dobře, Christian to na konci urval řepou na třicet metrů, po?uk
Dajeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Kdo má víc titulů v Poháru??????
btw u? vidím interisty jak křičej kvůi 2. gólu .. zloděj volá chyťte zloděje