Finále, Roma-Inter 2:1 (2008)

ted se hraje uz jeden zapas? to je dobre a ze je to na olympicu je dobre dvojnasob. je to poprvy v ty serii finale poharu a superpoharu, co ma as roma proti interu vyhodu v domacim stadionu.

-

Finale Coppa Italia TIM CUP
Stadio Olimpico di Roma 24 maggio 2008 ore 21.00
AS Roma-Fc Inter
Arbitro : Morganti
Assistenti: Strocchia-Rosi
IV° uomo: De Marco

?ivě vysílá Sport 1

Nominace AS Řím:
Antunes Gabriel
Aquilani Alberto
Bertagnoli J. Sergio
Brighi Matteo
Cassetti Marco
Cicinho
Curci Gianluca
De Rossi Daniele
Doni
Esposito Mauro
Juan
Giuly Ludovic
Mancini Alessandro
Mexes Philippe
Panucci Christian
Perrotta Simone
Pizarro David
Tonetto Max
Vucinic Mirko

Nominace Interu:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 26 Cristian Chivu, 40 Ivan Fatic, 47 Marco Filippini.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

Daje!

klida napsal:
proč nebude hrát Ibrahimovic?

Code:
http://www.channel4.com/sport/football_italia/may23s.html

Code:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=708201

inter hraje v hodne oslabeny sestave, nehrajou ibra, cambiasso a treba cruz. rimu chybi z v podstate jen totti. tento zapas rozhodne, jestli ta sezona byla "jenom" hodne dobra, nebo fantasticka. nekde jsem cetl, ze letos to pro rim byla promarnena prilezitost, inter nebyl tak dominantni (doufejme ze tam i pro pristi sezonu zustane mancini, imho je tahne dolu), juve se rozkoukavalo a v ac milan zacala prestavba.

bude to posledni zapas v dresu as roma pro manciniho (at si kdo chce rika, v rime odvedl kus prace), mozna i pro giulyho. povinna vyhra!

tak je to tam, myslim, ?e zaslou?eně, ale ten druhej poločas...

rád se nechám poučit, proč platil ná? druhej gol, koukal jsem na nějakou dánskou televizi a ta ofsajdovou lajnu neukázala, zákrok Cassettiho se taky pískat dal...

bál jsem se, ?e ten zápas skončí jako celá sezona, tak ?e jsme lep?í, ale uděláme hloupý chyby, který nás připravěj o titul, na?těstí to ale dopadlo tak?e super

super! dalsi zapis do albo d`oro, jakykoliv bereme vsemi 10! takze nakonec dalsi fantasticka sezona.

jinak zapas pro nestranyho divaka asi nebyl uplne to pravy, specialne inter hral jako na dovoleny, ani na nejaky kloudny napor se nezmohli. jenze as roma taky nepredvedli nic extrovniho, jesteze ta nova superstar interu balotelli (jinak ale nic moc) trefil jen tycku. kazdopadne ten perrottuv gol mozna platit nemel kvuli cassettiho faulu, ale trofej uz zustava v rime, takze to tady nebudeme resit.:0)

doni - co mohl chytil, podrzel tym jako vzdycky.
cassetti - no jakz takz, solidni vykon.
mexes/juan - super
tonetto - v prvni pulce se me moc nelibil, druha uz byla lepsi.
de rossi - ok
pizarro - vybornej
giuly - ajaja to bylo zly. ludovic je sice rychlej, ale vystrelit, zpracovat nebo nahrat mu moc nejde. nebyla to uplne spatna sezona v as roma, mel skvely momenty, ale nebylo jich zase tolik. byl bych rad kdyby zustal, ale neni to uplne pravdepodobny. dneska to bylo spatny a byl spravne vystridanej.
perrotta - letos mozna jeho nejlepsi vykon, skoda ze se zranil. muz zapasu.
aquilani - zlepsuje se. bylo by dobry, kdyby hrali s pizarrem spolecne.
vucinic - myslel se, ze ta karta po potycce s burdissem uz byla jeho druha. nastesti nebyla, ale stejne si je nechava davat zbytecne. jinak hral dobre, jednou mohl poslat aquilaniho samotnyho na tolda, ale vystrelil. hodne si veri.

Nádhera! Poslouchat We are the champions a vidět slavící hráče, super. :)

1. poločas hrál jen Řím. V druhém u? začal Inter trochu hrát, ale Doniho k nějakému tě??ímu zákroku nedonutil.

Doni - ten gól chytit nemohl, měl zákrok proti střele Maxwella a pak posbíral nějaké centry + něco vyboxoval. Ok.

Cassetti - odehrál celkem slu?ný zápas.

Juan - ?ádnou chybu neudělal, hrál spolehlivě.

Mexés - Grande Philippe!! Opět perfektní výkon, korunovaný pěkným gólem. Udělal mě jím velkou radost.

Tonetto - směrem dozadu slu?né, i kdy? nějaké chybky tam byly, měl i nějaké průniky po levé straně.

Pizarro - ten se mi líbil dneska nejvíc, podr?el míč, rozehrál + měl i účelné kličky - pro mě mu? zápasu.

Aquilani - taky se mi líbil, sna?il se, měl nebezpečnou střelu, jsem rád, ?e zůstane.

De Rossi - splnil si své, bojoval.

Giuly - Jedním slovem hrůza. Ludva nepředvedl prakticky nic..

Perrotta - perfektní, měl dobré ?ance, dal gól, líbil se mi hodně.

Vučinič - rval se, sklepával míče, podr?el je, někdy mo?ná zbytečně kličkoval, ale hodně se sna?il.

Brighi - ok , Cicinho - za těch několik minut celkem slu?né , Panucci - taktické střídání

Je?tě jednou, nádhera. Se sezonou celkově spokojenost.

Dajeeee Roma!

Táááááááááááák a je to, je to doma. Dajeeeeeeeeeeeeeee Romaaaaaaaaaaaaa bellaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Ulevilo se mi, během zápasu jsem měl tak tisíc. Doufám, ?e se nikdy nedostaneme dál v LM, bych umřel.

Maty, s tím Aquim je?tě brzdi... calciomercato ani nezačalo...

Jinak k zápasu, hráli jsme líp, Inter nehrál hlavěn v první půli, v druhý měl tak celkem 15 nebezpečnejch minut, kde byl ten gól a tyčka, jinak Inter sucks :) Oba góly krásný, filípek jako loni s AC v lize, akorát ne z velkýho, ale malýho vápna. Simo po krásný kombinaci (nevím, jestli to byl ofsajd, neukazovali to). Jestli Marco fauloval? Asi jo, ruce tam samozřejmě byly .. kdyby sebou ten po?uk nepra?til jak hru?ka, ale nějak normálně, písknul by to... konec byl o nervy, ten Pelé dal nádhernej gól, pak tro?ku ?těstí u tý tyčky... Kdyby Mancini nebyl debilní hovado, vyndá toho tragickýho Balotelliho a dá tam Crespa. Ten kdy? vidí Řím, statistkáři u? si berou tu?ky a pí?ou .. doufám, ?e půjde k nám a dá 20 gólů, aby i Slepička dr?el hubu o tom jak je to bývalý kanonýr.

Doni - chytal v klidu, nohama dobře, nedělal Zidanovky, co? dycky potě?í. 7

Filipes - super, akorát jsem tipoval tak v desátý, ?ýe dostane rudou. Blázen :) 8,5
Juan - takovej admin :) dycky někoho vidí, řekne mu ?e tam nemá co dělat, vyma?e ho a jde v klidu dál. 8
Cassetti - Marco hrál dobře, kdy? člověk uvá?í, ?e kopat neumí, je to super. 7
Tonetto - Maxím měl ?patnej začátek, podezříval jsem ho z alkoholismu trochu.. se motal jak ?tajner na MS :) pak se to zvedlo, tak?e taky 7.

DDR - klasika, tam není líp nebo hůř, ale víc nebo míň. a dneska tak středně :) 7,5
Pizarro - konec sezóny mu vy?el parádně, naučil se i kopat standardky... 7,5

Ludva - 32 let nebo kolik mu je, a je spla?enej jak Hartig. sna?í se, běhá, stříli, ale ?e by někdy myslel? Ludvo Ludvo, hlavně nikam nechoď. 6,5
Aquilani - dobře Aqui, odpousť si tu jednu patičku a víc střílej. a hlavně nikam nechoď. 7
Perrotta - super zápas, skoro to vypadalo, ?e se naučil zpracovat míč, přihrát, rozdat, vést míč, vystřelit... fíha. SuperSimoooooooooooooo! 8

Vučinič - výborně se bil, koupit druhou půlku hned !!!!! Lecce to udělalo chytře ten prodej .. :) 8

Cici, Brighi oba dobře, Christian to na konci urval řepou na třicet metrů, po?uk :)

Dajeeeeeeeeeeeee !!!!!!!

999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Kdo má víc titulů v Poháru??????

btw u? vidím interisty jak křičej kvůi 2. gólu .. zloděj volá chyťte zloděje :)

Sushi napsal:
Maty, s tím Aquim je?tě brzdi... calciomercato ani nezačalo...

Juan - takovej admin :) dycky někoho vidí, řekne mu ?e tam nemá co dělat, vyma?e ho a jde v klidu dál.

To ví?, euforie. :) Ale stejně věřím, ?e zůstane.

S tím Juanem jsi mě dostal.. :D

Je?tě bych podotknul, jak mi správně hnedka volal brácha, ?e Franče jako první předal pohár Roselle. Ať si Soros táhne třeba na Čukotku.

To ví? Maty, Juan je komik :)

myslim si, ?e máme osmej pohár, čím? jsme vyrovnali rekord Juventusu, ale je to domněnka...

Po dlouhé, předlouhé době opět zdravím! Zkou?kový a hlavně taková celková apatie mě tak nějak zabránila sem napsat dřív! Ov?em finálový zápas Coppy Italia jsem viděl a i mně téměř ukápla slza, kdy? France zdvihal pohár pro jeho vítěze, nad nenáviděným Interem... Jinak jsem měl radost, ?e bez problémů chodil, ani náznakem při tom jak ?el do schodů nebylo po zranění památky, věřím, ?e brzo bude v plném tréninkovém procesu!!!

FORZA ROMA a vlastně teď i SQUADRA AZZURRA :) Snad napravíme to Holandsko...