Filmy, serialy, ...

To sa dalo čakať. Bohužial kvoli peniazom to roztiahli a snažia sa z jednej knihy ktora je hadam aj mensia ako jedna P.P spravit 3, 3 hodinove filmy. To sa potom musi na kvalite prejaviť . Ale ze by som bol nejako sklamany sa neda povedať ale ani očareny.

Ja ten tah s rozdelenim na 3 filmy docela chapu a bejt producentem, tak to udelam taky. BYla by skoda z toho velkyho potencialu nevytriskat co nejvic.

Podle me je filmovy zpracovani Hobita lepsi, nez u Pana Prstenu. Postavy v Hobitovi fungujou lip, u LOTRA me vetsina osazenstva vypravy za zniceni prstenu srala. Popravde receno me vicemene ty samy postavy v cele s Aragornem sraly uz pri cteni knizky, kdyz me bylo 14 let...Jedinej kdo se tam choval normalne, uveritelne a mel nejakou hloubku byl Boromir.

Code:
http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/

moc nečtěte ty obsahy jednotlivejch dílů a jenom se koukejte, určitě doporučuju

klida napsal:
Code:
http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/

moc nečtěte ty obsahy jednotlivejch dílů a jenom se koukejte, určitě doporučuju
hodíš mi někam nějaký linky?

brácha to nesnáší třeba, mně se to líbilo několik prvních let, tahle série teď stojí za hovno

líbí se mi jak to je dělaný, že jako mluvěj občas do kamery ve stylu mr & mrs smith, plus je vtipnej al bunda, hezká ta bloncka máma a ta kolumbijka, do toho jsou vtipný ty gejové dva co tam jsou (strašný gejové, až ti zalezou nehty pod kůži z jednoho z nich) a ten táta phil, kterej je prostě divnej

ale jo, líbí se mi to, i když už to jde dost dolu

Klidis, nemáš tam na skladě u sebe film Dva nula z toho derby Sparta - Slavia? Za boha to nemůžu najít

Pique napsal:
Klidis, nemáš tam na skladě u sebe film Dva nula z toho derby Sparta - Slavia? Za boha to nemůžu najít

hele, na skladě to nemam určitě a co jsem kouknul takle zběžně kolem, tak na netu to moc není, a hlavně to pravděpodobně nevyšlo na dvd ani nikde zatim

Prave ze to melo v breznu vyjit. Ale jak rikas, taky jsem to nenasel nikde. A to jsem si myslel, ze jsem dobrej hacker