Filmy, serialy, ...

ještě jsem neviděl ani poslední řadu Dextera a z Breaking Bad vůbec nic, takže bych poprosil spíš opatrně

nebudu nic spoilerovat (chybí nám tu tlačítko "spoiler", budem muset zaúkolovat skečiho), ale mě BB nadchnul, celej, od začátku po skvělej konec, kterej teda nebudu prozrazovat...

fakt jakože fakt? mně se na to hrozně nechce

má to jen super 3D a efekty, nebo i story?

Nieje to prave o super efektoch, ale o tom pribehu vygradovanom pretekmi. Mne sa to velmi pacilo hlavne preto, ze to zanechalo dojem z pribehu, nie z hollywoodskych gýčov.

já byl na Gravity ve 2D v normálním kině, v Imaxu je to prej lepší, ale já nemam 3D rád, je to takový šedivý, ale i ve 2D to bylo vizuálně a technicky super, o příběh tolik nešlo

myslel jsem gravity, ne rush

mě právě sere jít na film do kina jen proto, že vypadá hezky :-?

joo, to chápu, to chápu

chtěl jsem říct, že bych tam rád měl i nějakej ten příběh, pak bych na to šel rád (já bych na to možná šel tak jak tak, ale nebudu na to tahat drahou polovičku, která usne :lol: )

jak jsem na fb psal o La Granda Bellezza (Sabrina, Venditti, Řím,...), tak klasika warforum už...

Code:
http://www.csfd.cz/film/308638-velka-nadhera/

myslím, že by se minimálně některým mohlo docela líbit

Code:
http://www.csfd.cz/film/296776-svinak/

to jsem i četl (jedna z mála knih, co jsem četl :mrgreen: )

na to musim jít!

a musim pak nadávat, jak je to jiný než kniha!!!

Sushi napsal:
to jsem i četl (jedna z mála knih, co jsem četl :mrgreen: )

na to musim jít!

a musim pak nadávat, jak je to jiný než kniha!!!

teďka dohromady ještě s tim Ecem budeš mít širokej záběr :mrgreen:

Cele mi to pripadalo ako ked zapinas hru, nejake uvodne video, vsetko jaksi umelé a navyše bez vyvrcholenia... kazdopadne si to dajte tiez no, kazdemu sa ine paci.