Filmy, serialy, ...

Sushi napsal:
koukej na něco pořádnýho

ally mcbeal byla vtipná tak před 15 lety :mrgreen:

ma vždy hrozne rajcovala tak som sa pustil dotoho a začalo ma to baviť :D

stále čakám že mi niaka dobrá duša pomôže a nebude sa mi vysmievať za moj vkus :D

já nechápu problém a neumím moc s kompama... stahuj odjinud no.

nicméně koukej na co chceš, jasná věc...

Sushi napsal:
já nechápu problém a neumím moc s kompama... stahuj odjinud no.

nicméně koukej na co chceš, jasná věc...

To je ten problém že nič iné neviem násť, niečo je na uložto ale veľa častí tam chýba a vela linkov z inych serverov je zmazaných(čítaj všetko)

Tony napsal:
Mash? to ako vazne? ci len taky joke?

Sushi je jeden z největších fanoušků v ČR, pořádá srazy, klidně i u sebe doma, vede mezinárodní fórum,...

O Mashovi som tiež počul že je to dobré, ale sakra už som začal pozerať Ally a uplne som sa nato zmotal,aaaach ...

Tony napsal:
Ally, Mash, co toto to vlastne tu je toto, seniorsky klub ?

to musím automaticky pozerať niake nové serialy ? Mna moc serialy nebavia až na niake vynimky a vždy sa mi páčili vo filmoch práca advokáta, a advokátky :* A Ally ma sexepíl ktorý ma núti nato kukať :D

Jaj, no vsak kazdy ma rad nieco z ineho sudka no. Ja z advokadstkeho prostredia mozem akurat Firma, a ten so Sandrou a McConaghym, mozno este nejake, ale nevybavim nic take. Inak sa ale takymto sudnym sporom vo filmoch rad vyhybam.

Podivej se na Rozpaky kuchare Svatopluka, na webu CT je to cely k shlednuti.

Seriály dou úplně mimo mně, krom Red Dwarfa, kterýho fakt miluju. No, občas na odreagování obligátní Simpsny nebo Přátele. Jinak si vždycky radši zkouknu dobrej film nebo fotbal. :mrgreen:

aj ja mám radšej filmy, ale tak si predszavte že mám tyzden prazdniny a po nich pisomne maturity a niečim ten čas musím vyplniť, tak sa konečne rozhodnem pre Ally ktorá mi vzdy imponovala:D, stiahnem prvych 5 castí, páči sa mi to idem na dalsie a ono to je kompletne VSETKO ZMAZANE .....no a nenaser sa potom :D

http://www.novinky.cz/koktejl/295146-slovenska-upoutavka-na-hororovy-serial-je-nefalsovany-horor.html

to fakt běží na slovensku v televizi??? :lol: :lol: :lol:

Pani, zacal som sledovat Community, po tom co to zacalo chodit na fooooore, som si to dal do csfd, obstalo so solidnym ohodnotenim ,tak som to skusil. a ne lutujem, prve casti boli jemne take "introve" ale potom je to taka zabava, ze si to fakt uzivam. Super serial.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IFqCsWAF7Ng[/youtube]