Filmy, serialy, ...

Nenávist a Ill manors. Docela silné filmy, dost velká sociální kritika, ukázaná špína krajů měst.. To druhý je i jakási rap opera (režisér si k tomu sám odrapoval soundtrack a bere se to jako jedna z nejlepší rapových nahrávek za minulej rok). Nenávist je starší, ale pokud to tak v tomhle žánru jde říct, tak taková víc umělecká, ale špínu to vykresluje stejně. Pak jsem poprvé viděl Apokalypsu, dlouho jsem neviděl podobný psycho.

U Manors mě nasral ten závěr, s tim se mohl popasovat líp, ale tak zas debut. Některý ty syrový scény (třeba právě štětka za kebab) byly parádní a říkám, mě hodně oslovil i ten vyprávěcí soundtrack a volba herců (nechutnej Kirby, Chris, Ed,..).
Tý frániny jsem se taky bál, ale nakonec je to fajn, hlavně do toho ústředního motivu filmu parádně sedí. A snad bys nechtěl aby ty Arabáči mluvili nějak jinak. :mrgreen:

to ne, ale rád filmům rozumim, takže koukám anglicky/italsky... výjimečně koukám na filmy mluvený jinak, max. španělsky... (tomu jako uplně nerozumim, ale aspoň mi to zní povědomě) :mrgreen:

ne určitě ne, ale mám to už dlouho v kompu na něčí doporučení a vždycky, když se rozhoduje na co kouknout, vyhraje něco co je anglicky nebo italsky, protože si pak řeknu, že to má ještě tuhle výhodu. bejt to americkej/anglickej/italskej film, už jsem ho asi dávno viděl :mrgreen: však já se k tomu jednou dokopu... stejně tak mi v kompu smrdí německej berlin calling.

:mrgreen: včera jsem vybíral a už jsem skoro nevěděl nač koukat, nakonec vyhrálo zero dark thirty, ale už se blíží doba la haine :mrgreen:

mám takovej zvláštní vztah k filmům, co mi ležej dlouho na disku :lol: třeba Control mi tam smrdí už snad roky, la haine, gangster paradise jerusaleme, once upon a time, scarface...

ale už jsem se dokopal k shlédnutí departed, good bad & ugly apod., tak snad to časem zvládnu :mrgreen:

ale třeba to good, bad & ugly, 3 hodiny (!!!), to mi dalo zabrat. ne ani tak koukání, jako dokopání se k tomu. na druhou stranu kill bill whole bloody affair (tak nějak) mělo hodiny 4 a šlo to v pohodě...

Jako nedělám si prdel, ale k la haine, once upon a time a scarface jsem měl vztah jako ty, taky mi to leželo v počítači hrozně dlouho a nechápu proč. K tomu třeba shining, reader,.. taky mi vždycky někdo něco doporučí a blbě se k tomu dostávám.
Good, bad & ugly je pro mě jeden z nejdokonalejších filmů, často si sjíždim soundtrack. Eastwood je génius.

třeba Amores Perros mam jenom v tomdle kompu od září 2009 a ještě jsem nebyl ani blízko tomu se na to podívat, přitom koukám třeba na jeden film denně....

na amores jsem byl v kině, pak jsem si ho i stáhnul a viděl víckrát... doporučuju

good bad ugly super, jojo, soundtrack, film, gradování konce, clint... super

já se k těm filmům ale dokopu, stačí jen nestahovat další :mrgreen:

borec

jinak jsem konečně viděl:

http://www.csfd.cz/film/229968-control/

:tlesk:

Jeeežiš potrebujem pomoc, začal som sťahovať cez net Ally McBealovu a oni to kompletne zmazali :D a Neviem naájsť nič na nete, viete mi niečo poradit ? :D