Filmy, serialy, ...

pohár přivezu

jinak to má pod kontrolou pique tohle, ne?
tedka určitě gratuloval (kris)Tynce k svátku, aby rozehrál partii lsti a vtíravosti, z čehož bude koukat jenom to, že s ni pojede sám Slovenskou strelou do Prahy

klida napsal:
pohár přivezu

tedka určitě gratuloval (kris)Tynce k svátku, aby rozehrál partii lsti a vtíravosti, z čehož bude koukat jenom to, že s ni pojede sám Slovenskou strelou do Prahy
hahahaha :mrgreen:

klida napsal:
pohár přivezu

hele, volové :lol: :lol:

Kdybych si Týnku nabrnknul ve vlaku, tak už ji mezi Vás nepřivedu :mrgreen: (jsem týmovej hráč, asi jako Menez :mrgreen: )

klida napsal:
SUSIsr tě provede pařížskou

Sushi napsal:
85 - si dám dvacet před Diorem a budu dobrej

hahahaha :lol: tydle hlášky jsem někde zatratil... někde jako jsou, krom toho co je někde tady na fóru, ale nevim kde... už jsem je přestal psát :(

ale 20 před diorem je klasika :mrgreen:

Kukam na csfd a vidim , ze Klida dal Osvícení 3* , máš recht , mna to tiež moč neba :O Som u toho solidne zaspaval a nebal ani som nebol v napeti , jedine ked sa tam zjavovali tie dievcata(som slaboch co uz :D ) .

jakože shining? mně se to líbilo... zajímavě udělaný, zábavný, nicholson je super.

Sushi napsal:
jakože shining? mně se to líbilo... zajímavě udělaný, zábavný, nicholson je super.

JJ ja neviem , čakal som viac , NIcholson ako fajn , ale neodpadávam pri nom , a stale robí tu cudnu vec z obocim , to iste napriklad De Niro jak hodí tu jednu nacvicenu grimasu ktorú da v kazdom filme , ale je super :D

De Niro okrem toho, že hral vo viacerých fantastických filmoch, má ten dar, že dokáže vytrhnúť z biedy aj úplnú sračku ala Fotr Je Lotr.

de niro podle mě končí tímhle

Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Manuale_d%27amore_3

boha jeho...

danko10 napsal:
De Niro okrem toho, že hral vo viacerých fantastických filmoch, má ten dar, že dokáže vytrhnúť z biedy aj úplnú sračku ala Fotr Je Lotr.

Preferujem Pacina ale inak suhlasim :p :)

z kategorie mrdlých hovadin, fakt líbezná blbost. ale bavilo mě to :lol: vlastně až na konec to ani blbost neni :mrgreen:

Boze, dievcina frci na takychto hovadinach. Si pamatam, ze ked sme to vlani pozerali, tak som sa potom v noci bal vyjst na balkon. :mrgreen:

danko10 napsal:
Boze, dievcina frci na takychto hovadinach. Si pamatam, ze ked sme to vlani pozerali, tak som sa potom v noci bal vyjst na balkon. :mrgreen:

hahaaha
zas tak hrozny to nebylo, neblazni :mrgreen:

se mrkni klido, ja se docela nasmal, pak to zvaznelo a nakonec zešílelo :mrgreen: