Filmy, serialy, ...

Sushi napsal:

:tlesk: :tlesk: :tlesk:

tento serial mi odporucilo uz vela ludi, no po pozreti jednej casti som bol velmi sklamany :? cely ten system, akym odhalili pachatela a vlastne vysetrovanie na zaklade neverbalnej komunikacie je az prilis zjednoduseny :pch:

smurfik napsal:
Sushi napsal:

tento serial mi odporucilo uz vela ludi, no po pozreti jednej casti som bol velmi sklamany :? cely ten system, akym odhalili pachatela a vlastne vysetrovanie na zaklade neverbalnej komunikacie je az prilis zjednoduseny :pch:

podle mě je to supr

a Tim Roth je tam zas jednou výbornej (I'm a big fan :mrgreen: )

Sushi napsal:
smurfik napsal:
Sushi napsal:

podle mě je to supr

a Tim Roth je tam zas jednou výbornej (I'm a big fan :mrgreen: )

odhalovanie klamstva (a inych veci) na urovni urcovani diagnoz v ordinacii v ruzovej zahrade, ale zas da sa to pozriet. ja radsej mentalistu :smoke:

ten mi zas přijde jako kokotina :mrgreen: ale nikdy jsem ho pořádně neviděl, ničím mě to nezaujalo...

chech, taky jsem se tam regnul, ale moc to nepoužívám.. a zatim jsem dal všem filmům 5 hvězd (ty kterým bych dal 4 a míň mi nestojí za to, abych šel a hodnotil :lol: )

vlastně funguju jako element mírně zlepšující hodnocení filmů (nebo to tak bude až ohodnotim nevim kolik filmů a moje hlasy se začnou počítat, moc tomu nerozumim :mrgreen: ), který mám rád...

ty ostatní jako by nebyly :mrgreen:

jo, nejsem dobrej csfd uzivatel

to máte se sámou nějakej společnej účet, jo?

Code:
http://www.csfd.cz/uzivatel/162977-sushi-sama/

Mozno ze sa so Samom vzali a su tam na libankach... :skod:

edit: aby som tu zas nevyrabal oftopik kurva - som az vcera videl Gran Torino a normalne ma to trochen dojalo. mozem odporucit.

hahahahah :lol:

Code:
http://www.csfd.cz/uzivatel/288842-sushi10/
nic moc tam nemám... takže to ani nemá cenu to sem dávat, ale musim se nějak bránit těm nařknutím z udržování homosexuálního vztahu se sámou :mrgreen:

gran torino se mi fakt líbilo

richie: předevčírem jsem viděl nuovo cinema paradiso, pamatuju žes to kdysi hodnotil na fb... cos k tomu psal, už nepamatuju..?
mně se to jako líbilo, ale bylo to dlouhý jak žvejkačka, nebejt to italsky, možná bych to hodnotil o něco negativněji... hlavně tu část, kde už není dítě, začátek byl zábavnější než konec...

V Gran Torinu pěje Clint Eastwood ódu na režijní i hereckou dokonalost.

Cinema Paradiso mám v top filmech, dostalo mě to teda ve velkém, ale já su taková citlivka, co se filmů týče. :mrgreen:

Sushi a jeho ČSFD účet: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :pazza: :pazza: :pazza: :muheh: :muheh: :muheh:

Code:
http://www.csfd.cz/film/197196-nae-meori-sogui-jiugae/

Toto odporúčam pozrieť , neskutočný doják :O) .....

v poslední době doporučuju filmy spíš na facebooku, ale myslim, že tady je pár lidí, který by to mohlo pobavit